Skal du vælge Blu-ray eller vente på streaming fra internettet?


Hvis du går og venter med at investere i Blu-ray, fordi du mener, at det snart vil være muligt i stedet at streame film i samme kvalitet fra internettet, kommer du måske til at vente længere, end du havde regnet med.

Ifølge en undersøgelse fra PriceWaterhouseCoopers vil der sandsynligvis gå mindst 5 år, før film kan streames fra internettet i samme kvalitet som Blu-ray.

Selvom millioner af husstande – i hvert fald i USA – er tilknyttet videotjenester, der reklamerer med, at de tilbyder HDTV-titler via streaming, er kvaliteten i virkeligheden ikke engang på niveau med dvd.

Problemet er, at en HD-streaming kræver en 18-20 Mbs-forbindelse – og i gennemsnit er folks internetforbindelse på blot 2,5 Mbs.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#11 filmz-Brianhenneberg 12 år siden

Selv skaberen af Blu-Ray har givet formatet max 5 år...så at investere i det vil vel være ligesom ,i sin tid, at investere i Betamax eller Laser Disc...
Gravatar

#12 Morpheus 12 år siden

Jeg har investeret i en PS3 for et lille stykke tid siden og har fået samlet mig en lille stak Blu-Ray titler (10-12 stk.) og jeg vil blive ved. Min interesse for at købe DVD'er er der ikke mere. Samtidig vil jeg også til at samle kun på de største film, dem som jeg kan se flere gange, end, som jeg gør med DVD, køber alle dem jeg fandt interessant og så står de bare og samler støv. Blu-Ray titler begynder også så småt at falde i pris.

I Stereo Studio får vi en masse titler til 99,95 nu her. Nogen af dem er allerede begyndt at komme ind.

Så til de interesserede, så kan man købe Die Hard 1 og 2, Transporter 1 og 2, The Mask, Independence Day, Day After Tomorrow, Simpsons Movie, Grease, Ghost, Pulp Fiction, Mist og flere til 99,95 stk. alle sammen.
Gravatar

#13 filmz-Bruce 12 år siden

#10 Enig, både mht. film og bøger. Når jeg bliver gammel og grå ... well mere gammel og grå ... så vil jeg nyde at have et par tusind blu-ray film. Jeg vil nyde at have ekstramaterialet, som bliver bedre og bedre produceret. Den version af filmen, som nu har det bedste transfer og den bedste lyd og at "dårlige sendeforhold" ikke giver mig dårligere kvalitet.

Jeg vil nyde at tage den tunge hardback ned fra hylden, Burns - The War. Nyde kvaliteten, se billederne igennem, bladre, lære min datter glæden ved ... en bog.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#14 filmz-techie 12 år siden

Brianhenneberg (11) skrev:
Selv skaberen af Blu-Ray har givet formatet max 5 år...så at investere i det vil vel være ligesom ,i sin tid, at investere i Betamax eller Laser Disc...


Tænker du på det interview med Andy Griffiths fra Samsung i UK?

http://www.pocket-lint.com/news/news.phtml/17399/s...

Samsung er medlem af det gruppe af virksomheder der står bag Blu-ray, men jeg tvivler alvorligt på at man kan omtale Samsung som skaberen af meget andet end nogle middelmådige afspillere med for langsom firmware opdatering. Jeg kan ikke se han med sine udtalelser på nogen måde repræsenterer Blu-ray formatet som helhed.

Gravatar

#15 filmz-jonasgr 12 år siden

#10 og #13 Enig. Især mht. bøger. Det er også mere overskueligt med en bog fremfor en e-bog eller lydbog for den sags skyld. Selv om jeg godt vil indrømme at jeg kan finde på at tage en letlæselig bog som lydbog.

Og det dejlige ved bøger er at de aldrig bliver forældede. Det gør filmudgivelser desværre. Til gengæld må man leve med at der er 1000 vis af fremragende bøger man aldrig får læst i sit liv.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#16 Jb-film 12 år siden

Ligesom Thomsen så er jeg lidt skeptisk - er man ikke lige til blockbustere, så er udvalget meget begrænset til at få folk fra DVD over på Blu-ray - så kan nok så mange komme med lister på stort udbud af Blu-ray.

Når nogle peger på at Blu-ray maks får fem år, jamen er der så meget håb om en investering i nyt format? - Nyt lydanlæg koster også.

Men film på skiver har sin fordel, som alt andet næppe har. - Download har ikke nær den samme kvalitet/holdbarhed og vil aldrig få det, som film på skiver.
Gravatar

#17 filmz-Utyske 12 år siden

Brianhenneberg (11) skrev:
Selv skaberen af Blu-Ray har givet formatet max 5 år...så at investere i det vil vel være ligesom ,i sin tid, at investere i Betamax eller Laser Disc...


LD er ikke en holdbar sammenligning. Formatet blev lanceret i 1978 og først i slutningen af 2008 blev produktionen af LD-afspillere indstillet, så vi taler altså om et format der har været på markedet i ca. 30 år.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#18 The Insider 12 år siden

Streaming suuuuuuuuckssss!! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#19 Eserage 12 år siden

The Insider (18) skrev:
Streaming suuuuuuuuckssss!! :-)


Nemmerlig :-)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/eserage
Gravatar

#20 davenport 12 år siden

Jeg har det som de fleste her med medier. De er rare at have stående, men vi må jo nok indse, at fremtiden haler ind på os. But they can drag me kicking and screaming... Jeg vil sku ha det i hånden.
Derfor køber jeg stadig også cdér, selvom jeg kender flere der kan "skaffe" det "gratis". Det er bare ikke det samme, at skulle høre på en computer, ind i et program, lave en playliste osv. for at høre noget musik.
Jeg sætter en cd på, og hører den færdig. Jeg kan ikke forene mig med, at skulle høre alt muligt forskelligt. Det er et spørgsmål om humør, ikke bare om at høre noget.
Og det samme med andre medier. Jeg ville have svært ved at undvære World Without End i sin 1000+ sider, tung i min hånd og i stearinlysets skær, og erstatte det med en lille palmskærm, hvor jeg lige trykker enter for at bladre, og i den forbindelse at rejse mig og trykke på eject og sætte en ny film i afspilleren.
Kender i fornemmelsen af at "det bliver for nemt"?
Gad vide hvad folk følte, da man indførte fjernbetjeningen? Bruce?
;D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: