Nordisk Film indfører rygeforbud i deres biografbygninger per 1. maj, så det vil nu være muligt at nyde film, popcorn og slik uden at skulle lugte til cigaretrøg imens. Rygerne må i stedet gå udenfor på gaden, hvis de skal have sig en smøg.

Det vil være en stor del af landets biografer rygeforbudet rammer, da omkring 40 procent af alle biografbilletter sælges i Nordisk Films biografer.

Ifølge marketingchef i Nordisk Film Biografer, Michael Chalmer, kommer rygeforbudet af hensyn til både gæster og medarbejdere.


Vis kommentarer (77)

#51 14 år siden

#47: Enig. Men du skal huske på at en ryger bare er en stakkels narkoman (selvom en narkoman kun stikker sig SELV i armen). Og derfor er de udenfor pædagogisk rækkevidde.

#49: Øh, jo.
Gravatar

#52 dyg 14 år siden

#47 - Hvis jeg bare har snærten af en forkølelse, så kan jeg ikke være i nærheden af steder, hvor der ryges. Alt lukker sammen og jeg er ved at dø.

Normalt kan jeg godt tåle det, omend jeg ikke gider, da det stinker og er klamt.

De fleste i min familie har efterhånden lært at gå udenfor når der ryges, vi har et par stykker i familien, der har problemer med vejret, så det er kommet helt af sig selv, og de to-tre rygere klager heller ikke over forholdende, de kan jo bare lade være med at ryge, hvis de ikke gider ryge udenfor.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#53 filmz-ataris 14 år siden

#25 - Eller ham her for den sags skyld :)
still cuckoo for cocoa puffs
Gravatar

#54 davenport 14 år siden

I vores familie har min onkel indført, at der ikke må ryges i deres hus. Dvs. at til fx. julefrokost, står stort set alle over i værkstedet og fester.
Det splitter festen, og da vi næsten alle ryger, er festen derovre. Det er i mine øjne komplet åndsvagt og pivet.
Ens hjem tager nok ikke skade af at blive røget i en gang om året!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#55 filmz-Bruce 14 år siden

En film noir uden rygere, er ikke en film noir. Det ser eddermame surt ud for fremtidens noir :(
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#56 Bates 14 år siden

Ja de går over stregen når de vil forbyde rygning i film. Det er simpelthen for langt ude!

Edit : nøøøøj indlæg nr. 1000 :D

#57 14 år siden

#56: Tillykke med jubilæet! :-)
Gravatar

#58 Bates 14 år siden

Tak skal du da ha':)
Gravatar

#59 Hive 14 år siden

Fuldstændigt enig med #47. Jeg får kvalme når jeg hører de egoistitiske rygere der piver over at blive "forfulgt".

Det vil sgu da svare til at jeg begynder at pive over at jeg ikke må kører dødskørsel med 250 km/t på motorvejene. Altså jeg mener, dem der ikke kan lide det kan vel bare holde sig væk?
Gravatar

#60 filmz-æsop 14 år siden

Jeg er selv stor ikke-ryger, og går meget ind for at rygning skal begrænses i det offentlige rum. Dog skal det ikke forbydes helt, for eksempel det sted i jylland, ved et hospital, hvor rygerne skulle stå udenfor hospitalet, nej vent det måtte de ikke engang det skulle væk fra hospitallets område. Det synes jeg er for meget, i sådan et tilfælde vil jeg sige at det er forfølgelse.
Slut med rygning i biografen - yes sir. Forbud mod røg, nej. Rygning er usundt, men kun for dem der ryger. hvis samme holdning til rygning skulle indføres på alt, så skulle alkohol og alt fast-food forbydes. Det er fint med at der er rygerum over det hele.

Men alle disse idiologiske Anti-rygere skal lige slappe af. Det kan godt ligne en hekse-jagt på rygere. For jeg tror før at anti-rygerne er tilfredse når alle rygere går rundt med en gul david-stjerne hvor der står "ryger" på, på alle deres tøjdele. Før da kan disse anti-rygere være tilfredse.
No Luke, I am your father
Darth Vader

Skriv ny kommentar: