Nordisk Film indfører rygeforbud i deres biografbygninger per 1. maj, så det vil nu være muligt at nyde film, popcorn og slik uden at skulle lugte til cigaretrøg imens. Rygerne må i stedet gå udenfor på gaden, hvis de skal have sig en smøg.

Det vil være en stor del af landets biografer rygeforbudet rammer, da omkring 40 procent af alle biografbilletter sælges i Nordisk Films biografer.

Ifølge marketingchef i Nordisk Film Biografer, Michael Chalmer, kommer rygeforbudet af hensyn til både gæster og medarbejdere.


Vis kommentarer (77)
Gravatar

#1 Hive 14 år siden

Sejt. Selvom jeg egentligt aldrig har lagt mærke til folk der ryger når jeg har været i biografen... men ok, er det heller ikke så tit. Men altså et fint tiltag.
Gravatar

#2 filmz-Bruce 14 år siden

Anede ikke det var lovligt!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 jesperhp 14 år siden

SKØNT! Hader at stå i en lobby, hvor folk ryger..
Gravatar

#4 Riqon 14 år siden

Kan heller ikke huske, at røg har generet mig inde i selve biografsalen. Men fint fint, cigarretrøg giver mig hovedpine.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 m 14 år siden

Hmm, troede faktisk det VAR forbudt, men det er måske kun inde i selve salen, uanset hvad så er det en rigtig god nyhed. :)
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#6 filmz-emigne 14 år siden

De var på tide , jeg hader og sidde i enbiograf og se en rigtig god film og så tænder sidemanden lige en cigaret .. ævv .. men godt det endeligt er blevet indført :)
Gravatar

#7 filmz-Kadann 14 år siden

Jeg troede faktisk også det var forbudt i selve salene, men tilladt alle andre steder, fordi jeg har ikke oplevet at nogen har røget til nogen som helst forestilling jeg har været til siden engang i 80'erne.. lige med undtagelse af da jeg så "The Fantastic Four", men der var så også kun mig og min kollega inde at se den, så der var ingen til at brokke sig. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 pulse83 14 år siden

Var heller ikke klar over at det var lovligt. Har aldrig oplevet nogen ryge, mens jeg har været i biografen.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#9 keitel 14 år siden

Selvfoelgelig skal man da ikke ryge i selve salen, har heller aldrig nogensinde oplevet det, kan ikke lige se problemet, men det maa man jo aebenbart nogle steder, det maa vaere medens man venter paa at komme ind i salen.
Men ok lad da bare klapjagten fortsaette, hvorfor skyder man ikke os rygere med det samme.
Gravatar

#10 filmz-Kadann 14 år siden

#9 -

De par timer en film varer, kan vel ikke få folk til at ryste på fingrene?

Før jeg stoppede, var jeg oppe på 40 om dagen (uden filter) og kunne da sagtens sidde igennem en helaftensfilm i biffen, uden at have behov for en smøg.. så mon ikke folk overlever at nappe en smøg før de går ind i biffen og vente med at ryge til de går ud igen? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: