Snoop Dogg medvirkede forleden i finaleafsnittet af den populære tv-serie “Empires”, og nu kaster den amerikanske rapper sig ud i endnu et tv-projekt.

Se også: Ridley Scott skal ikke instruere “Blade Runner 2″.

Under en tale ved den amerikanske musik- og filmfestival SXSW bekendtgjorde Snoop Dogg, at han skal være medproducent på en ny serie for HBO.

Showet er sat i 1980’ernes Los Angeles og vil dykke ned i de effekter Reagan-æraens social politik havde på området. Snoop Dogg voksede op i Long Beach-området på det tidspunkt, og har derfor selv en personlig aktie i projektet.

”HBO er verdens bedste til at lave den her slags serier, og at få lov til at fortælle den historie, på den helt rigtige måde, er en drøm, som går i opfyldelse,” sagde rapperen.

Dramaserien, der endnu ikke har nogen titel, skal instrueres af Allen Hughes (”The Book of Eli”) og skrives af Rodney Barnes (“The Boondocks”).

Snoop Dogg gjorde sit indtog på West Coast hip hop-scenen i starten af 1990’erne som Dr. Dre’s protoge og har solgt millioner af albums på verdensplan.

The Doggfather, som han også kaldes, har ikke kun siddet bag mixerpulten, men også prøvet kræfter foran kameraet. Blandt andet kan han opleves i film som ”Training Day” og ”Starsky & Hutch”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: