I slutningen af “The Avengers” blev den næste store skurk i Marvels filmunivers afsløret til at være titanen Thanos. Planen er nu, at der skal bygges op til Thanos’ angreb frem mod “The Avengers 2” – men hvem skal spille ham?

Se også: Sjov Gag Reel fra “The Avengers” med kiksede optagelser.

I slutningen af “The Avengers” blev den meget korte cameo spillet af skuespiller Damion Poitier, men det forventes ikke, at han vil blive brugt fremadrettet.

Skaberen bag Thanos, Jim Starlin, udtaler derimod, at Marvel Studios’ studieoverhoved, Kevin Feige, har talt med ham så sent som sidste uge omkring sagen, og at rygterne på nuværende tidspunkt går på, at Arnold Schwarzenegger skal overtage rollen, der udover “The Avengers 2” også vil inkludere en stor rolle i “Guardians of the Galaxy”.

Starlin selv havde forestillet sig, at Idris Elbas stemme ville passe godt til Thanos, men intet indikerer, at der skulle ligge andet i den udtalelse, udover Starlins eget ønske.

Efter fiaskoen med Mr. Freeze i “Batman & Robin”, tror du så, at Arnold ville være klar på igen at spille en superskurk? Klik i ‘kommentarer’ nedenfor og giv din mening til kende!Vis kommentarer (43)
Gravatar

#1 goodspeed23 10 år siden

Kan ikke se hvorfor Arnold skulle have noget at frygte...det er ødelagde Batman og Robin var jo et pinligt manuskript og en instruktør i overgear...

Med et godt manuskript og Joss Whedon bag roret, er der da bare at springe til (hvis manuskriptet holder).

Men velkommen tilbage i A ligaen Arnold:)
Castor Troy: If I were to send you flowers where would I... no, let me rephrase that. If I were to let you suck my tongue, would you be grateful?
Gravatar

#2 Frederik Uhrbrand 10 år siden

NOOOOOOOOOO FUCK NOOOOOOOOOOOO!!!! Der må da være flere tusinde skuespillere der ville være et bedre valg end Arnold....
Gravatar

#3 KaempéNossar 10 år siden

Umildbart så tror jeg ikke han ville være den rette til lige præcis denne rolle. Men tror også det kommer meget an på hvordan de laver rollen til ham. Jeg ser dog helst en anden i denne rolle.
Gravatar

#4 mbelholm 10 år siden

Med det rigtige script osv. så kan jeg ikke se noget galt i at Arnold han snupper rollen :)
Gravatar

#5 Høegh 10 år siden

Jeg kan desværre ikke forestille mig et scenarie hvor jeg ikke 99% af tiden kommer til, at tænke "Næ se, det er Arnold i makeup - hvor spøjst"...

Han har, som jeg ser det, kun leveret én rolle hvor han ikke bare har spillet Arnold Schwarzenegger - Og det var i Terminator-franchisen.

Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#6 Bruno 10 år siden

Well, så længe de ikke smider Arnies egen stemme i filmen, kan det måske fungere. Jeg har en idé om, at Thanos har en dyb og majestætisk stemme, der ikke er fyldt med østrigsk accent. :p
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 Manthraxx 10 år siden

hvorfor bliver man ved med at sætte et billede af en ung Arnie på? han ligner jo en 732 årig gammel rosin :D
Gravatar

#8 MonsTruz 10 år siden

i'll be back!

Jeg er så klar!
Gravatar

#9 Frederik Uhrbrand 10 år siden

#5 Har det på præcis samme måde...

#6 Hvis de alligevel smækker en anden stemme på, hvorfor ikke bare finde en helt anden skuespiller der ville kunne levere varen?
Gravatar

#10 Bruno 10 år siden

#9 -

Dunno, spørg dem der laver filmen, det er jo ikke mig der har fået idéen. :p
Tidligere: utyske/drebble

Skriv ny kommentar: