Lucasfilm overraskede med en uventet cameo i “Solo” – og den kan definere fremtiden for “Star Wars”.

Hvis du endnu ikke har set “Solo: A Star Wars Story”, så bør du naturligvis gøre det i stedet for at læse videre.

For i det følgende afsløres et cameo-twist af de store fra den aktuelle “Solo”.

I “Solo” er den største fjende nemlig ikke Imperiet, men derimod forbryder-syndikatet Crimson Dawn.

Vi ser dog først lederen af Crimson Dawn helt til sidst, hvor det viser sig, at der er tale om Darth Maul – den legendariske Sith fra “Episode I”.

Men han blev da dræbt af Obi-Wan Kenobi? Ikke helt.

Faktisk medvirker Darth Maul i de animerede serier “Star Wars: The Clone Wars” og “Star Wars Rebels”, som begge foregår kronologisk efter “Episode I”.

Det ender endda med et stort slag imellem Obi-Wan Kenobi og Darth Maul i sæson 3 af “Rebels”-serien, som du kan se traileren til her.

Og da “Solo” foregår før “Star Wars Rebels”, så kan gen-introduktionen af Darth Maul tyde på, at der varmes op til det ventede “Obi-Wan Kenobi”-spinoff.

Således er det “Rebels”-stemmen til Darth Maul – Sam Witwer – som også lægger stemme til Maul i “Solo”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The_Corrector 4 år siden

Stort slag mellem Obi-Wan og Darth Maul, det er vist noget af en overdrivelse, det var ikke engang en kamp.

Til de interesseret kan kampen ses på den officiel Disney XD Youtube kanal her:
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

En Obi Wan film vil så blive uden Maul (han bruger ikke titlen Darth mere, efter han er blevet afvist endnu engang af Darth Sidious). Mødet i Rebels mellem Maul og Obi-Wan Kenobi er det første mellem de to siden slutningen af Klon-krigen, hvor de krydsede klinger nogle gange.

Langt mere sandsynligt er det at Mauls cameo lægger op til en film om de forskellige crime syndicates, eventuelt i Boba Fett filmen, hvilket jeg synes er langt mere interessant end en film om en Crasy Old Wisard, der glor på sand dagen lang.
Gravatar

#3 SMOjr 4 år siden

I stedet for at linke til andres videoer, hvor diverse fiktive ting og sager forklares/anmeldes/diskuteres etc - hvorfor laver i så ikke jeres egne? Når det kommer til kulturformidling, så er det mig en gåde, at der ikke er flere danske sider, der benytter sig af videoformatet.

Og ja så ville jeg måske ikke kalde det et stort slag - nærmere en smuk duel ;)

Skriv ny kommentar: