Han Solo bliver den første karakter fra “Star Wars”-universet, der får sin egen spinoff. Nu forlyder det, at Obi-Wan Kenobi bliver den næste i rækken.

Se også: Ewan McGregor: Jeg laver gerne et Obi-Wan Kenobi-spinoff

Det er The Hollywood Reporter, der erfarer, at arbejdet med en Obi-Wan Kenobi-film er gået i gang. Projektet er endnu i sin tidligste fase, så der er fortsat intet manuskript. Der er heller ikke fundet en skuespiller til rollen, der tidligere er blevet portrætteret af Alec Guinness og Ewan McGregor.

Til gengæld har Lucasfilm udset sig en instruktør. Det er den tidligere Oscar-nominerede Stephen Daldry, der har stået bag film som “Billy Elliot”, “The Hours” og “The Reader”.

Desuden forlyder det, at Lucasfilm overvejer solofilm med Yoda og Boba Fett i hovedrollerne.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Mads47 5 år siden

Det var blot et spørgsmål om tid før det blev offentliggjord, det er nok den Star Wars film jeg ser mest frem til ud over Episode filmene.

Jeg håber lidt at de vælger at udforske Obi-Wan og Qui-gons forhold igennem the force. Synes det ville være alletiders hvis Liam fik en rolle som Force Ghost. Ligesom Yoda, Obi-Wan var der til at guide Luke efter deres død.
Gravatar

#2 Jb-film 5 år siden

Hvad er formålet?!

Obi-Wan Kenobis livsforløb er jo beskrevet fra del 1 til 6!
Gravatar

#3 Wolff 5 år siden

Jae.. men der mangler vel ca. 20år imellem 3 og 4.
Gravatar

#4 Alex- 5 år siden

Jeg håber da godtnok at de bare fortsætter med Ewan McGregor?? Eftersom en prequel ville være åndssvagt. Der er intet som hentyder til at Obi-Wan havde en anderledes opvækst end en hver anden Padawan.
Gravatar

#5 KEiZ 5 år siden

1#, enig, det er vel en oplagt Spin-off karakter
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 Gorman 5 år siden

Er Jar Jar ikke også på spinoff-listen.....
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Hive 5 år siden

Hvis den foregår mellem Episode 3 og 4 og er med Ewan McGregor er jeg SYGT hyped for den... hvis ikke, kan den være fuldstændigt lige meget.
Gravatar

#8 LukeStarkiller 5 år siden

Syntes det er en super ide til en spin-off filmen. Jeg håber virkelig at den forgår i tiden mellem 3-4, måske endda tættere på 4 end 3. Jeg håber at hele filmen forgår på Tatooine, måske med Jabba the Hutt som skurk, hvis han ikke bliver brugt i Han Solo, så skal han ikke med. Og Luke bør ikke ses i filmen, men man skal kunne mærke på Obi-Wan at han har en mission over alle andre missioner, ligesom i Rebels. Og til sidst håber jeg at Ewan McGregor er Obi-Wan. Bare en lille ønskeliste, men forhåbenligt har Lucasfilm nogle forfattere, der kan få mig til at se bort fra hvad jeg selv syntes der skal ske og overraske mig.
Gravatar

#9 Mads47 5 år siden

Jeg kunne godt forstille mig noget lidt i stil med Logan eller en form for Western.
Gravatar

#10 Matjo7588 5 år siden

Altså først til dem der snakker om der ikke er andet med ham.
eller der ikke er noget spændende før selve filmene kender tydeligvis ikke deres star wars lore..

Altså selv ved at se de animerede serier vil man finde ud af der er voldsomt meget historie der med folk han kender og episoder fra før animation serien clone wars feks.
Så der ville være meget at tage fat på.

Men det mest oplagte ville selvfølgelig være i mellem 3 og 4.


De spin off jeg helst vil have er en Darth Maul. Eller hvis de lavede en helt crazy og gik tilbage i tiden hvor der var mange "sith" eller dark force useres før de blev til sith. der er nogle syge individer blandt der, eller ja bare et spin off hvordan det blev til sith og the rule of 2.

Også selvfølgelig Darth Vader også i mellem 3-4.
Dog tror jeg der går lang tid før de giver os den fordi det er ligesom trækplasteret over dem alle.. triumf kortet.

Skriv ny kommentar: