Den klassiske videospilkarakter, Pac-Man, har langt om længe fundet en vej ud af arkadespilslabyrinten – i stedet rykker han op på det store lærred.

Toru Iwatanis ikoniske karakter med det runde, gule og fantastisk simple design skal inden længe stå i spotlightet i en live-action “Pac-Man”-film. Det rapporterer THR. Videospilgiganten Bandai Namco Entertainment, som er selskabet bag “Pac-Man”-spillene, skaber filmen i samarbejde med Justin Baldoni (“Jane the Virgin”) og Steve Sarowitz’ (“Clouds”) Wayfarer Studios.

Chuck Williams, der var producer på “Sonic the Hedgehog”, en anden legendarisk videospilkarakters første live-action film, har stået bag ideen bag filmen.

Pac-Man er siden sin debut i 1980 blevet et af videospilverdenens lettest genkendelige figurer og har først været at finde i arkadespilsmaskiner og siden på alverdens forskellige spilmaskiner verden over. I spillet styrer man Pac-Man i en labyrint, hvor han skal spise så mange små tabletter som muligt, alt imens fire spøgelser forsøger at fange ham.

Selvom det kommende live-action-projekt markerer første gang, Pac-Man skal stå i spidsen for sin egen film, er filmindustrien bestemt ikke ny for ham. Karakteren har nemlig både optrådt i film som “Pixels” og “Guardians of the Galaxy Vol. 2”, og han har endda også lagt ‘ansigt’ til to forskellige animationsserier.

Med sin kommende film følger Pac-Man i sporene på to andre videospilmaskotter, Segas ovennævnte blå pindsvin, Sonic, og Nintendos rødklædte blikkenslager, Mario. Sonic har allerede ræset igennem to live-action film og gør sig nu klar til den tredje, mens Mario til foråret får en animeret spillefilm med et yderst interessant cast.

Læs også: “‘Super Mario Bros.’-film har fundet sit cast: Chris Pratt er Mario, Jack Black er Bowser”

Hvornår vi kan forvente at se “Pac-Man” ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: