Selvom James Cameron er skaberen bag “Avatar”-universet, er det ikke sikkert, at han vil instruere den fjerde og femte film i franchisen.

Efter snart 13 år får vi til jul endelig “Avatar: The Way of Water”, fortsættelsen til alle tiders største film. Det er dog ikke den eneste fortsættelse, vi kan glæde os til i universet. En tredje “Avatar” er nemlig blevet skudt sammen med 2’eren, mens Cameron også har planlagt en 4’er og 5’er.

De to sidstnævnte forventes ligeledes at blive skudt back to back. Her ville det være naturligt at forvente at se Cameron tilbage i instruktørstolen, men i et nyt interview med Empire sår den 67-årige “Titanic”-instruktør tvivl om hans fremtid i filmserien.

“‘Avatar’-filmene er ret tidskrævende. Jeg har også nogle andre ting, som jeg udvikler, der er spændende. Jeg tror, at med tiden – jeg ved ikke, om det er efter tre eller efter fire –  vil jeg give stafetten videre til en instruktør, som jeg har tiltro til kan tage over, så jeg kan lave noget af det andet, som jeg også er interesseret i. Eller måske ikke. Jeg ved det ikke.”

Cameron er altså ikke sikker på sin egen fremtid på Pandora, men det virker heller ikke ligefrem som om, han har nogen bestemte instruktørarvtagere i kikkerten endnu.

Du kan se traileren til “Avatar: The Way of Water” lige her.

Selvom “Way of Water” endnu ikke er kommet ud, har samtlige kommende film i franchisen fået tildelt premieredatoer. “Avatar 3” står til at få premiere den 20. december 2024, mens “4 & 5” ligger hhv. den 18. december 2026 og den 22. december 2028. “Avatar: The Way of Water” får premiere den 16. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: