Som vi skrev i går her på Filmz, har flere amerikanske biografer valgt ikke at vise Seth Rogen og James Francos omstridte komedie ”The Interview” efter terrortrusler fra hackergruppen Guardians of Peace.

Se også: Rogen og Franco invaderer Nordkorea i “The Interview”-trialer

Det får nu Sony Pictures til at droppe al biografdistribution af “The Interview”. Filmen skulle have debuteret på 23.000 biograflærreder i USA og Canada den 25. december, men det er altså nu blevet droppet.

”De, der angreb os, stjal vores intellektuelle ejendom, private e-mails og følsomme materiale i et forsøg på at ødelægge vores ånd og vores moral. Alt tilsyneladende for at forpurre udgivelsen af en film, de ikke kunne lide. Vi står bag vores filmskabere og deres ret til ytringsfrihed, og vi er ekstremt skuffede over dette udfald,” lyder det fra Sony i en officiel erklæring.

”Sony Pictures har ingen fremtidige planer om at udsende filmen,” lyder den officielle meddelelse til The Hollywood Reporter.

Dermed er Seth Rogens og James Francos eventyr i Nordkorea endt allerede før det kom i gang, og chancen for at “The Interview” nogensinde ser dagens lys er lige nu lig nul.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Kaversmed 8 år siden

Det her blev pludselig en must-see film.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 GustavE 8 år siden

Det gælder vel ikke også for Danmark?
Gravatar

#3 Menneskedyr 8 år siden

Det blev jeg sgu overrasket over. Jeg troede ikke at det ville komme så vidt!
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#4 Hive 8 år siden

Skræmmende at de rent faktisk giver efter for truslerne. Nu får den slags cyberterrorister jo bare mere blod på tanden... øv.
Gravatar

#5 Menneskedyr 8 år siden

# jepper - vildt nok.....men altså hacking er sgu magt. Nu blev det bare brugt på en måde, hvor det kan få nogle spøjse konsekvenser. Vi har siddet og grint og glædet os til en komedie. Nu bliver det sådan noget storpolitik. Fascinerende og skræmmende
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#6 jspr 8 år siden

#1 Enig

Det her gik pludselig fra at være en lidt waaah film til at blive "must see og gerne invitere hele byen med på en kigger så flest mulig mennesker kan få set den film som de pigesure nordkoreanere så desperat kæmper for at få stoppet".

Hackerne har helt sikkert noget dirt på Sony fra hackerangrebet, som de har truet med at offentliggøre hvis ikke Sony trak stikket til filmen. Jeg tror (og håber) ikke at det er truslerne alene der har gjort udslaget.

Gravatar

#7 Movie Daddy 8 år siden

Så har Sony har nu fået et rigtig god råd fra uventet sted ;o)
http://www.theblaze.com/stories/2014/12/17/mitt-romney-had-a-simple-message-for-sony-pictures-after-the-company-pulled-the-plug-on-the-interview/
Gravatar

#8 Mikkel Abel 8 år siden

Filmen er også lige blevet trukket fra Europa, så ingen dansk premiere umiddelbart (senest var den sat til engang i april)

http://soundvenue.com/film/2014/12/efter-terrortru...
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#9 Siriak 8 år siden

#6 Så vidt jeg har forstået så har de allerede leaked en masse lort fra de store chefer hos Sony. Jeg tror det pludselig blev alvor da hackerne truede med terror på niveau med 9/11. Jovist så kan det være, og er højst sandsynligt, en tom trussel. Men hvor dårlig smag i munden ville man ikke have hvis du udgav filmen og 3 biografer derefter sprang i luften?

#7 Mitt Romney rammer sgu spot on. Sony kan redde lidt af deres omdømme tilbage i en god gerning.
Gravatar

#10 Dafojk 8 år siden

Skriv ny kommentar: