Sony dropper film om Steve Jobs


Filmen om Apples grundlægger Steve Jobs har været plaget af store problemer allerede inden optagelserne er begyndt, og både Leonardo DiCaprio og Christian Bale har droppet ud af projektet undervejs. Nu har produktionsselskabet Sony valgt helt at droppe filmen. Det skriver Deadline.com.

Se også: Michael Fassbender i forhandlinger om rollen som Steve Jobs.

Det er endnu uklart, hvorfor Sony vælger at trække stikket på filmen, der havde Aaron Sorkin tilknyttet som manuskriptforfatter og Danny Boyle i instruktørstolen.

Michael Fassbender havde angiveligt sagt ja til at spille hovedrollen som Steve Jobs, men det ser altså nu ud til at gå i vasken.

Deadline skriver, at produktionsselskabet Universal overvejer at træde til og redde projektet, men det er altså ikke afgjort endnu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 X&O 6 år siden

Det lød ærlig talt også som en besynderlig opbygning med tre scener i realtime. Bevares det ville være interessant at se, men jeg har svært ved at se sådan en historie opbygning fungere for mig.
Gravatar

#2 Quantom 6 år siden

Synes også Leonardo DiCaprio og Christian Bale ville være fejlcastet. Så fair nok. Godt de droppede dette makværk.
Gravatar

#3 De4_Kia 6 år siden

Godt valg, ingen gider alligevel se en film om ham.
Gravatar

#4 Kaversmed 6 år siden

#3 Hvor har du det fra? Jeg gad da godt.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 henrique406 6 år siden

#1

Kunne ikke være mere enig. Og hvorfor lige præcis de tre lanceringer.

På trods af vi allerede har fået en skabelseshistorie i den anden Jobs film, kunne det være langt mere interessant at se hvordan han byggede det hele op fra grunden og følge ham hele vejen til enden. Hele den opbyggende fase var også det der fungerede rigtig godt i The Social Network. Jeg ærgrer mig stadig gul og grøn og Fincher sprang fra :(
Gravatar

#6 X&O 6 år siden

Og som andre vidst nok har kommenteret på tidligere ville en film koncentreret om Steve Wozniak eller evt. forholdet mellem ham og Jobs være en interessant vinkel.
Gravatar

#7 Nagash 6 år siden

#4 - Synes nu ikke salgtal for den anden Jobs-film ser imponerende ud :)

Skriv ny kommentar: