Spider-Man vender tilbage til Marvel Cinematic Universe – Sony Pictures og Marvel Studios forlænger låneaftale.

Det er lidt over en måned siden, at Sony meddelte verden, at Spider-Man forlader MCU. Man kunne ikke blive enige med Disney og Marvel Studios om en forlængelse af låneaftalen. Nu har situationen ændret sig.

Sony og Marvel annoncerer nu, at de sammen producerer “Spider-Man 3”, der får premiere om to år med Tom Holland tilbage i rollen som Peter Parker:

”Jeg er begejstret over, at Spideys rejse fortsætter i MCU, og jeg og alle andre hos Marvel Studios er meget glade over, at vi må fortsætte med at arbejde med det,” siger MCU-chef Kevin Feige ifølge Variety.

Således er Kevin Feige tilbage i producer-rollen på “Spider-Man 3”, der er den ene ud af to film, som er en del af den nye låneaftale.

Spider-Man skal nemlig også medvirke i yderligere én anden MCU-film, ligesom han har gjort det i “Civil War”, “Infinity War” og “Endgame”.

Sony og Marvel var længe uenige om de nye vilkår for en aftale, hvilket i første omgang førte til et sammenbrud i forhandlingerne.

Marvel ønskede en større del af omsætningen, imens Sony ville holde fast i den gamle aftale, hvor Sony betalte hele produktion samt 5 procent af billetsalget.

Nu forlyder det, at Marvel har sikret sig 25 procent af overskuddet med den nye aftale, der blev underskrevet torsdag aften efter forhandlinger imellem Sony-chef Tom Rothman, Marvel-chef Kevin Feige og Walt Disney Studios-chef Alan Horn.

“Spider-Man 3” får premiere d. 16. juli i 2021.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Tja, så har Spiderman ingen interesse. Jeg håber godt nok at Sony med de andre karakterer ikke tænker over, hvordan de skal tilpasses, hvis de på et tidspunkt eventuelt skal møde en børnevenlig Spiderman, men at de laver film ud fra hvad der passer til den givne karakter.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 2 år siden

ÆV :-(
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

det er jo ikke overraskende :)
Gravatar

#4 Reborn Sith 2 år siden

Jeg synes det er fantastisk.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 The_Corrector 2 år siden

Så fik jeg endnu engang ret. Var forventet.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 endnu engang ? kan ikke huske andre gange :)
Gravatar

#7 Gridlock 2 år siden

Kan være der faktisk er tale om en aftale i elvte time.. MEN hvis jeg skal være helt ærlig virker det lidt usandsynligt, tror der enten er tale om Sony der lavede et eller andet for og ydermere og øge prisen, eller også var det hele et stort medie stunt for og øge interessen for næste film.

Tror mere på medie stuntet, men det andet er heller ikke usandsynligt.
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#7 de har bare kørt deres forhandlinger mere offentligt end de fleste bliver gjort, der er ingen øgede interesse for den næste film om 2 år på grund af det her, ville være et idiotisk stunt, de har bare kommet med en masse udtalelse for at presse den anden side i de forhandlinger som tydeligvis er fortsat :)
Gravatar

#9 Geekalot 2 år siden

Elsker det tuderi der har været herinde og andre steder, omkring det her.
Omkring milliarder. Så kommer vi ikke til at vide noget, før en aftale er lavet...
Gravatar

#10 Bishop 2 år siden

Vil give Mejse ret, det er for tidligt at skabe hype for den næste spiderman.

Skriv ny kommentar: