Spider-Man er det sorte får i Marvels forretningsfamilie. Superhelten med Peter Parker indeni oprinder fra Marvels tegneserier, men ejes af Sony på film. Sony har imidlertid længe været interesseret i at få Spider-Man med ind i Marvels fællesunivers, afslører Joss Whedon i nyt interview.

Se også: Derfor blev Loki droppet til “Avengers: Age of Ultron”

Det har længe været kendt, at Sony sidste år tog kontakt til Marvel for at få Spider-Man med i slutningen på “Avengers: Age of Ultron”. Det blev et nej, men nu fortæller Avengers-instruktør Whedon så, at det allerede var på tale til den første film, “The Avengers”.

Nu bliver der i stedet tale om en familiesammenføring i næste års “Captain America: Civil War”, da Sonys henvendelse simpelthen kom for sent til, at “Age of Ultron” kunne være en mulighed.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 SimonHolm 6 år siden

Old news.
Det er jo blevet planlagt at Spiderman skal være med i Cap 3 og at han får sin egen film senere.
Gravatar

#2 Kviesgaard 6 år siden

Godt at der er linked til den originale artikel, for den afslører en hel del kontroverser omkring visse scener i Avengers: Age of Ultron, såsom at Thors scene i hulen blev amputeret pga uenigheder med studiet.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

er jeg den eneste der får en eller anden fejl, når jeg prøver at klikke på den nyhed om Martin freeman slutter sig til captain america civil war ?
Gravatar

#4 X&O 6 år siden

Jeg kan ikke lade være med at tænke at der nærmest er kommet Avengers nyheder hver dag siden premieren. Næsten i en sådan grad, at det virker som bevidst markedsføring fra Disney at holde folk i ave, og konstant minde dem om denne film, så folk indløser billet til den.
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

#4 tror jeg godt du kan have ret i, og tror også vi får det samme med Star wars.

Skriv ny kommentar: