Selvom der næsten er to uger til “Spider-Man 3” kommer i alverdens biografer, er det allerede nu muligt at købe filmen på dvd.

“Spider-Man 3” er blevet det seneste offer for kinesiske dvd-pirater, der har anskaffet sig filmen og udbudt den til salg i Beijings gader, hvor den går for den favorable gadepris á $1, eller 5,5 kr.

Der spekuleres i, om det er en kopi af den endelige dvd, der kommer senere i år, da omslaget har anti-pirat advarsler og det hele på.

Det har dog ikke været muligt indtil videre at verificere, om der er tale om en ægte kopi, da den kopi, nyhedsbureauet Reuters har fået fingrene i, ikke kunne læses i dvd-afspilleren.

“Spider-Man 3” har dansk premiere 3. maj, men har allerede haft premiere i Tokyo.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#21 knekker 14 år siden

[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#22 filmz-stente 14 år siden

#21 - har set den hund og starwars premiere - det holder 100! :D
Gravatar

#23 filmz-Kragmose 14 år siden

Haha, seriøs grineren :) Stakkels nørder :P

"Here is the supernerd. It looks like he was built out of parts from lesser nerds."
Priceless
Gravatar

#24 filmz-kih 14 år siden

jeg ved ikke helt om jeg glæder mig til at se den nye spiderman 3 da jeg synes der var alt for mange til sidst i 2 der vidste hvem han er, hvilket det bliver svært at rette op på
Gravatar

#25 filmz-Kragmose 14 år siden

Det er nu lidt meningen at Harry skulle vide det, for at sætte scenen for nogle seriøse intriger. Personligt glæder jeg mig mest til at se konflikten mellem Harry og Peter, da jeg er vild med James Franco's skuespil i de 2 første :-)
Gravatar

#26 mar16 14 år siden

uhh. jeg glæder mig som en lille dreng. har lige læst IMDB's anmeldelse på den og det var meget positivt. glæder mig sindsygt meget til at se Venom. selvom rygterne siger at han er mindre end han plejer at være, men trailerne har også holdt ham meget skjult. i de første viste de ham slet ikke, så jeg frygtede at han slet ikke var med. håber at han ligner sit gode gamle jeg. sanmand og den nye green gblin er jeg komplet ligeglade med. sandmand ser ikke ud til at være med i filmen så meget, og ham den anden, har man set før. jeg vil kun se filmen for Venom. han er !"#¤%&/()= sej!
Gravatar

#27 filmz-kih 14 år siden

ja ok med Harry og M.J men hvad med de 50 mennesker som så ham i toget. Det holder bare ikke når man har en hemmelig identitet
Gravatar

#28 filmz-Louise-her 14 år siden

Må sige at det er den film jeg glæder mig mest til af ALLE! Den ser vildt fed ud - og nogle gode effekter. Synes den i det heletaget ser meget spændende ud - alle konflikterne og det følge alle de personer for ikke at nævner Peters.
Men må desværre erkende at jeg ikke synes om at så meget så hvem han var i 2'eren. men nu må se om det bliver et problem (mener passagernene i toget i 2'eren).
Men glæder mig vildt :D
Gravatar

#29 filmz-Kragmose 14 år siden

Der var vel ingen i toget der kunne genkende ham, heraf kommentaren "He's just a kid". Desuden synes jeg at der var den der specielle stemning i toget, at alle følte sig i dyb gæld overfor ham, og derfor ikke ville afsløre noget som helst, markeret med den lille piges replik. Kan i følge mig? Men forstår godt hvis nogen ser det som et problem..
Gravatar

#30 Taxwars 14 år siden

Fint nok, de hunde skal jo nok tjene umoralsk meget alligevel *g*
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?

Skriv ny kommentar: