Columbia Pictures har nu endelig frigivet den længe ventede teaser-trailer til den stort opsatte tredje film i serien om den netsvingende helt “Spider-Man”. Teaseren, der kan byde på øjenguf for enhver fan af den populære murkravler, kan ses hos Apple.com, hvor den også er tilgængelig i High-Definition.

Spider-Man portrætteres atter af Tobey Maguire, der denne gang må gå op imod superskurkene Sandman og Venom, men samtidig også må erkende sin egen skyggeside. Kirsten Dunst er igen den rødhårede Mary Jane, der i den nye film får konkurrence fra Peter Parkers nye flamme Gwen Stacey, spillet af Bryce Dallas Howard.

“Spider-Man 3”, som også har Thomas Haden Church og Topher Grace i skurkerollerne, svinger ind i alverdens biografer til maj næste år.Vis kommentarer (97)
Gravatar

#21 vapor 15 år siden

Det ser jo meget lovende ud. :)
Gravatar

#22 filmz-Kadann 15 år siden

#20 -

Klippet med World Trade Center var ikke med af hensyn til 9/11, så vidt jeg ved.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#23 thomas040 15 år siden

åååååååårrrrrrhhhhhh hhhhvvaaaaaaaaaaaadddd....!!!!!
Failure is a zero out.
Gravatar

#24 thomas040 15 år siden

efter spiderman 1, håbede man jo på at 2'eren kunne overgå den... og frygtede at den ikke kunne... det kunne den!

nu håber vi på at 3'eren kan overgå 2'ëren... og med samme instruktør, så skal det nok gå... jeg var bare lidt forbavset over udeblivelsen af spiderman temaet....? har danny elfman retten til det tema, nu de ikke har ham med som komponist?
Failure is a zero out.
Gravatar

#25 pulse83 15 år siden

1'eren var ordinær. 2'eren var ordinær. 3'eren bliver ordinær for os der syntes at 1'eren og 2'eren var ordinære. :)
Excuse me, Flo!
Gravatar

#26 filmz-kroknox 15 år siden

Har set en sneak peak trailer, hvor skurkene var, alle ved de to første Venom, Sandman,The Lizard og Hobgoblin aka den gule djævel.
Gravatar

#27 morten300 15 år siden

#19 Tror det er Parker der ser sit eget spejlbilled, eller rettere, det spejlbillede han SKULLE have set. Efter han får symbioten bliver han jo meget anderledes, og så kan det jo tænkes at han idet, han ser sit eget spejlbilled kommer til at reflektere lidt over tingene, og indser at han slet ikke er den gode Spider-man han engang var, men derimod en forvrænget symbiot-udgave, der har opgivet alt hvad han engang troede på.
'Better to reign in hell than serve in heav'n' - John Milton
Gravatar

#28 Hr_sol 15 år siden

Ja ja okay vi er alle enige om 1'eren var god og (næsten alle enige om 2'eren var fantastisk. MEN jeg synes vi skal snakke lidt om indholdet, altså det vi rent faktisk ser i teaseren. Jeg er dybt skuffet over de ikke giver "dragten" det slimede look når de giver symbioten det. Den ser slet ikke "symbiotagtigt" ud, og slet ikke der hvor han hiver den af (det ligner det bare gummi der).

En anden ting jeg er MEGET skuffet over er Green Goblin 2. De har godt nok tilføjet lidt lilla denne gang, Men hvis i standser traileren så ser vi at han ikke engang har en rigtig goblin maske på, og hans "glider" ligner et Skatebored. De har moderniseret Goblin kostumet ALT for meget for at få det til at se "ungt" ud. Og jeg hader det. Og når de gør det så morderne synes jeg heller ikke rigtigt at man får indtrygget af at Harry gerne ville VÆRE sin far, og gøre ham stolt. Det er jo nok også grunden til at han ikke ændre på goblin kostumet i tegneserien. fordi han tager hans fars arv til fulde. Meeeen nu hvor vi har set goblin masken i Spider-man 3, så kan vi vel konstatere at det er Venom der er i øjet på billedet (i ved på billedet af Spider-man i sort dragt. Mange mendte jo det var Goblin)

Med hensyn til den sidste del af af teaseren hvor man ser Spider-man iført sort dragt spejle sig selv i et vindue og se sig selv iført den røde/blå. Da jeg så det klip tænkte jeg straks på den gamle Spider-man tv serie fra 90'erne. I det afsnit hvor han får den sorte dragt, ser man ham også spejle sig selv i et vindue på nøjagtig samme måde. Dog så han sig selv blive til Venom der. Faktisk synes jeg det minder meget om de 90'er seriens ogrin af Venom. I teaseren minder det også meget om serien, der hvor vi ser Spider-man flå dragten af, synes jeg det minder meget om det klokketårn han fik den af i serien. og i det klip hvor vi ser Eddie Brock sige "Parker" og kigge op, fik jeg også fornemmelsen af at han havde fuldt efter Spider-man som han gjorde i serien.

Nogen der er enige med mig i noget af det jeg siger :D?

(Forresten, HVORFOR har de ændret de danske stemmer i 90'er Spider-man serien som nu blvier genudsendt på fox kids (eller Jetix som det hedder nu) Det er slet ikke de samme danske stemmer de havde da det kørte på tv2)
Gravatar

#29 filmz-MarcusB 15 år siden

Bliver fedt når green goblin vender tilbage (:
Gravatar

#30 thomas040 15 år siden

hvad er det han hedder ham der siger "parker"? er det ham fra that seventies show?
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: