Justin Lin har fundet sit næste projekt efter at have droppet ud af produktionen på “Fast X”, og han fortsætter i actiongenren.

Lin skal ifølge Deadline instruere den kommende live-action-adaptation af den populære japanske manga-serie “One Punch Man” hos Sony Pictures.

“One Punch Man” blev skabt af den japanske manga-kunstner ONE i 2009 og er en fortælling om superhelten Saitama, der kan overvinde en hvilken som helst modstander med et enkelt slag. Efter kedsomheden over mangel på modstand begynder at ramme helten, begynder han at lede efter en værdig modstander.

Mangaen er tidligere blevet fortolket som en anime-serie, men det er første gang, den får live-action-behandlingen.

Lin skal instruere filmen på baggrund af et manuskript skrevet af “Jumanji: The Next Level”-forfatterne Scott Rosenberg og Jeff Pinkner. Avi og Ari Arad, der har arbejdet på et hav af Sony-film, inklusive de to “Venom”-fortællinger, er producere sammen med Lin.

Lin forlod i april sin rolle som instruktør på det tiende kapitel i “Fast & Furious”-franchisen efter en uges optagelser. Den overraskende beslutning kom som en konsekvens af kreative uenigheder med Universal. Instruktørskiftet blev en dyr omgang for filmstudiet, men de var dog hurtigt videre og fik ansat franske Louis Leterrier som erstatning. Lin fortsætter dog stadigvæk som producer på produktionen.

Læs også: “Brie Larson er den seneste stjerne til at slutte sig til ‘Fast & Furious 10′”

Hvornår vi skal forvente at se “One Punch Man”, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: