Sony kræver billetsalg på over en milliard dollars, hvis “Spider-Man”-franchisen skal blive hos Marvel.

Den første – med titlen “Homecoming” – solgte biografbilletter for 880 millioner dollars. Det resultat skal Marvel overgå med “Far From Home”, hvis de fortsat vil producere “Spider-Man”-franchisen.

Det skriver The Ankler, der angiveligt ved, at Sony-Marvel-kontrakten angående “Spider-Man” har indskrevet et specifikt mål for “Spider-Man: Far From Home”.

Hvis ikke “Far From Home” runder en milliard dollars, så er Marvel ikke garanteret retten til at producere “Spider-Man 3”.

Dermed vil rettighederne gå tilbage til Sony, som kan gøre Spider-Man-karakteren til en aktiv del af selskabets eget Marvel-univers med Venom.

Det bliver dog næppe aktuelt, da “Far From Home” efter den første uge allerede har rundet 600 millioner dollars, hvilket gør milliard-målet ganske sandsynligt.

Således har “Far From Home”-instruktøren hos Marvel da også allerede gjort sig tanker om “Spider-Man 3” – læs om det her.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 måneder siden

Filmen var dårligere end 1'eren, så det bliver noget af en bedrift hvis det sker.
Gravatar

#2 lisgraa 5 måneder siden

HighFlyer15 (1) skrev:
Filmen var dårligere end 1'eren, så det bliver noget af en bedrift hvis det sker.

Det jo bare din mening. Jeg syntes den var god. Den er langt bedre en tidligere Spider-man film, syntes jeg. Spider-man bør komme tilbage til Marvel. Men nu var de jo dumme og sælge ham, så ryger han tilbage til Sony, er det helt og aldeles Marvels egen skyld og det kan jeg ikke have medlidenhed med. Marvel og deres overlord Disney, overlever nok tabet af Spider-man, hvis det sker.
Gravatar

#3 Mejse 5 måneder siden

#1 sådan som publikum har taget imod den, og over halvejs på en uge, ville det nærmere være em bedrift hvis det ikke blev opnået... ved det er en overraskelse, men din evigt negative mening er ikke midtpunkt i verden :)
Gravatar

#4 Mads47 5 måneder siden

Jeg synes bestemt den overgår den første, jeg ser glædeligt frem til nr.3
Gravatar

#5 Reborn Sith 5 måneder siden

Jeg synes også, at det er en udmærket film.
Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White
Gravatar

#6 Kim Pedersen 5 måneder siden

Endnu engang en ikke-historie i Filmz. Efter to uger er filmen oppe på $850 mio. globalt.
Gravatar

#7 Geekalot 5 måneder siden

Endnu en ligegyldig kommentar fra vores alle sammens kære biografmand....

Skriv ny kommentar: