“Spider-Man: Far From Home”-instruktør Jon Watts ønsker Sony-ejet skurk til “Spider-Man 3”.

Årets sidste MCU-film lægger i den grad op til en fortsættelse – læs om det her.

Og Jon Watts har allerede én klar favorit som “Spider-Man 3”-skurk efter opgørene med Vulture og senest Mysterio:

”Åh, jeg ville elsker Kraven,” siger Watts til Uproxx.

Problemet med Kraven the Hunter er, at Sony allerede planlægger en Kraven-film i deres eget Marvel-univers, der begyndte med “Venom” og som fortsætter til næste sommer med “Morbius”.

Marvel er ikke interesserede i at krydse univers med Sony, hvilket betyder, at Sony må vælge, om de vil satse på en egen Kraven-film, eller om de vil udlåne skurken til “Spider-Man 3”, som Sony også tjener penge på, selv om Marvel Studios producerer.

Med tanke på afslutningen af “Far From Home” ville en berygtet jæger som Kraven være en oplagt skurk til “Spider-Man 3”, der endnu ikke er annonceret.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Alex- 2 år siden

Kraven har efter min optik slet ikke et stort nok følge til at trække sin egen film. Venom derimod har en kæmpe fanskare så den film var allerede en kommerciel vinder da den blev annonceret. Tror ligeledes heller ikke på at Morbius får succes før jeg ser det. Sony bør lade Marvel bruge Kraven til Spiderman eller Black Panther.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 enig det er som om, at fordi de har taget en af de mest populære skurke de har adgang til, og lavet en succesfuld film, så tror de at alle deres mindre skurke kan opnå det samme....de kan selvfølgelig sagtens bevise modsat, men tror også de ville få mere ud af at låne ham til marvel :)
Gravatar

#3 HighFlyer15 2 år siden

Stop nu og gå med hvad I allerede har sat op til? Scorpion er allerede blev introduceret i form af hans person. Han kunne let have et grudge mod Spiderman og synes selv den karakter ville være en meget større udfordring for Spiderman end en normal jæger, i Kraven. Snork.

Og Sony og deres Morbius. En vampyr. That's all. Kedeligt.
Gravatar

#4 Gridlock 2 år siden

Kraven kan blive stor nok til og få sin egen film... Tror hvad de fleste tænker på når de tænker Kraven er Kraven's Last Hunt hvor han fangede spider-man bedøvede ham og begravede ham levende og overtog hans identitet som spider-man i et par dage.
Tilsidst begik Kraven dog selvmord.

Problemet er bare at for at den saga skal give mening skal Kraven ha været er i et par film hvor han har jagtet spider-man og fået tæv.

Ellers vil det være som hvis de havde fyret hele Infinity wars og end game af i den første avengers film.
Det havde ikke haft nær den samme gennemslags kraft som det havde fordi de tog sig tid til og bygge det op.

Skriv ny kommentar: