Kun “Avengers: Endgame” og “Løvernes konge” er nu større end “Spider-Man: Far From Home” i 2019.

“Spider-Man: Far From Home” er nu akkurat gået forbi MCU-kollegaen “Captain Marvel” med et billetsalg på 1,128 milliarder dollars.

Dermed er den Sony-ejede “Far From Home” den 23. største film nogensinde – og suverænt den største “Spider-Man”-film.

Således er Disneys top 3-monopol for 2019 brudt, selv om “Far From Home” ganske vist også er produceret af det Disney-ejede Marvel Studios – det er dog stadig Sony Pictures, der ejer filmen.

“Far From Home” bliver også den sidste film med Spider-Man-karakteren som en del af Marvel Cinematic Universe efter et sammenbrud i forhandlingerne om en ny låneaftale imellem Sony og Disney.

Det imponerende billetsalg er blandt andet sikret af et Director’s Cut med ekstra fire minutter – læs om det her.

“Captain Marvel” kan dog trøste sig med, at selv om den nu er årets mindste MCU-film, så er der stadig tale om den største solofilm nogensinde om en kvindelig superhelt.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Reborn Sith 1 år siden

#10 Jeg er enig med dig. Og ved med sikkerhed at jeg ville have set Captain Marvel i biffen, uanset hvor i tidslinien, de havde placeret den.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#12 Mejse 1 år siden

#11 jep det er helt okay ikke at kunne lide filmen, men alle de her konspirations teorier og bla bla bla er godt nok trættende :)
Gravatar

#13 Gorman 1 år siden

#12 trættende? Nej direkte kvalmende. Nogle af de herrer lever og ånder tilsyneladende kun for det og for at kunne lave politiske kommentarer af en hver filmnyhed der bare remotely kan relateres til lidt af at der også er plads til andre end den hvide frygtsomme mand (dvs dem selv). Puke.
Jeg nød også Cap marvel. Bevares den var ingen topscorer men gav et udemærket bud på en fortolkning af tegneserien ud til MCU linjen. Intet nyt der i en stærk kvindelig superhelt, men åbenbart for stærk kost for visse individer.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#14 Mejse 1 år siden

#13 ja okay det er så fair nok lige at give den et nøk op i forhold til hvad jeg sagde og er da også enig, orker dem virkelig bare ikke mere, især den største af dem som desværre føler sig ekstra ensom så nu kommenterer han endnu mere efter vi lader ham være :(
Gravatar

#15 Gorman 1 år siden

#14 nej nemlig, orker dem ikke mere
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: