Det er ikke længere Jon Watts’ navn, vi skal forvente at se under instruktørtitlen, når “Fantastic 4” ruller hen 0ver biografskærmene.

Watts, der gav os Tom Hollands “Spider-Man”-trilogi, blev i slutningen af 2020 annonceret som instruktøren, der også skulle introducere supergruppen bestående af Reed Richards (Mister Fantastic), Sue Storm (Invisible Woman), Johnny Storm (Human Torch) og Ben Grimm (Thing) til MCU.

Det er dog ikke tilfældet længere. Watts har nemlig valgt at trække sig fra “Fantastic Four”, rapporterer Deadline. Beslutningen er Watts’ egen og er resultatet af, at han blot har brug for en pause fra superhelteuniverset.

Læs også: “Justin Lin stopper som ‘Fast X’-instruktør en uge efter produktionsstart”

Instruktøren har da også lige stået for den fantastiske “Spider-Man: No Way Home” – den suverænt største film siden “Avengers: Endgame” –, så det er forståeligt, hvis sådan et projekt sætter sine spor.

Afskeden med Marvel sker fredeligt, og er sandsynligvis også kun midlertidig. Både Marvel-formand, Kevin Feige, og -medformand, Louis D’Esposito, håber på, at samarbejdet genoptages senere. Følelsen er gengældt hos Watts, der har sagt dette i forbindelse med hans “Fantastic Four”-fratrædelse:

“At lave tre ‘Spider-Man’-film var en utrolig og livsændrende oplevelse for mig. Jeg er uendeligt taknemmelig for at have været en del af Marvel Cinematic Universe gennem syv år. Jeg håber, at vi kommer til at samarbejde igen, og jeg kan ikke vente med at se, den fantastiske vision for ‘Fantastic Four’ bragt til live.”

Der er endnu ikke fundet en ny “Fantastic Four”-instruktør, men vi holder jer selvfølgelig opdateret, når vi ved, hvem der overtager tøjlerne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: