Spike Lee planlægger “Inside Man 2”

Spike Lee er i gang med forberedelserne til en fortsættelse til kupfilmen “Inside Man” fra 2006, og Terry George (“Hotel Rwanda”, “In the Name of the Father”) er i forhandlinger med Universal om at skrive manuskript til filmen.

“Inside Man”, der havde manuskript af Russell Gewirtz, omhandlede et kup i en stor bank i New York og opgøret mellem bankrøveren (Clive Owens) og gidselforhandleren (Denzel Washington).

Spike Lee, der vender tilbage bag kameraet på efterfølgeren, fortæller, at den nye film vil videreudvikle forholdet mellem de to hovedpersoner i en ny, intens situation. Ifølge Lee er både Denzel Washington og Clive Owen interesseret i at gentage deres roller.

Den første “Inside Man” omsatte for mere end $175 mio. på verdensplan og havde den største åbningsweekend for en Spike Lee-film.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 knekker 15 år siden

"Den første "Inside Man" havde den største åbningsweekend for en Spike Lee-film."

Man kan altid finde noget ved hver eneste film der er lavet, som holder hver sin rekort inden for et eller andet, hvor vidt denne rekort så har nogen relevans, er så en helt anden sag.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#2 Lethal Injection 15 år siden

Enough witrh the sequels
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 zamm- 15 år siden

Dette er skam ikke nødvendigt... Lad dog filmen stå som den er!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#4 nakalay 15 år siden

Spike Lee har ingen eksistensberettigelse, og dog synes han ufortrøden i sin forurening af filmverdenen og det offentlige rum. Det er simpelthen ikke til at forstå, at folk endnu kan få sig til at skyde penge i hans agitatoriske projekter. Kap hans aorta, så vi kan få fred, tak.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.
Gravatar

#5 MouseMickey 15 år siden

Kunne godt lide 1'eren, så hvis de kan komme op med en intressant historie er jeg klar på en 2'er
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die
Gravatar

#6 Patriarch 15 år siden

Synes Inside Man var god underholdning, og 25th Hour er super film. Så nogen eksistensberettingelse synes jeg nu nok han har :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: