Aaron Eckhart har i et interview med AICN afsløret sin karakter Harvey Dents skæbne i “The Dark Knight”. Der advares mod, at interviewet indeholder en del spoiler-materiale fra filmen.

Spurgt om, hvorvidt Harvey Dent/Two-Face overlevede filmen, svarede Eckhart: ”Nej. Jeg er død. Jeg kunne ikke engang få ordene ud af min mund: “Hey, Chris, er jeg…?”, “Nej. Du er død. Du er død.”

Eckhart anerkender dog, at fordi Harvey Dent aldrig ses liggende i kisten, eksisterede der en teoretisk mulighed for at få Two-Face at se igen: ”Det ville være så nemt som ingenting at bringe ham tilbage, men… det er ligesom, Chris sagde på promoveringsturen. Han tænkte ikke på den næste film, da han lavede [‘The Dark Knight’]. Alle ingredienserne var i gryden. Jeg synes, at denne franchise har vist, at den ikke behøver genbruge karakterer. Jeg mener, der er stadig Catwoman. Jeg har hørt, at Angelina Jolie virkelig gerne vil være Catwoman. Det synes jeg, er en fantastisk ide. Jeg vil være en glad del af publikummet næste gang.”Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 filmz-PDN 15 år siden

Angelina som catwoman.. nej tak
Gravatar

#2 Fable 15 år siden

Catwoman i det hele taget.. nej tak!
Gravatar

#3 Dragon_Claw 15 år siden

Jeg ville altså gerne se Cate Blanchet som Poison Ivy...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#4 Riqon 15 år siden

Selv om der ikke står i overskriften, hvad der sker med Harvey Dent, så skal man da vist som læser have en IQ på 4 for ikke at kunne regne ud, hvad der mon menes med "skæbne".
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 filmz-DocDoom 15 år siden

#4: Så har jeg en IQ på 4. Alternativt er der en af os to, der ikke ved, hvad ordet skæbne betyder.

Skæbne - Wikipedia, den frie encyklopædi: Skæbnen opfattes som den forudbestemte historie, der bestemmer hvad der skal ske med os mennesker i fremtiden
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#6 BN 15 år siden

#5:

I den her forbindelse opfatter jeg nu da bare ordet udtrykket 'Harvey Dents skæbne' som 'hvordan det gik (eller vil gå) Harvey Dent' - og ikke som noget der har med forudbestemmelse at gøre.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 kasperfmn 15 år siden

Alle der har bare den mindste viden omkring Batman universet burde vide at Dent = Two Face. Men så igen ved de fleste ikke en skid omkring Batman eller andre tegneserie verdener for den sags skyld.

Det ville være noget af en fejltagelse at introducere Catwomen i en mulig 3'er, hendes karakter ville ikke rigtig passe ind i den dystre stil der bliver kørt, eller sådan har jeg det i det mindste. Hvis hun så alligevel bliver introduceret så ville det være en enorm fejl at få en så ringe skuespiller som Angelina Jolie til at spille rollen.
Gravatar

#8 gladiator 15 år siden

Personligt håber jeg at Chris Nolan tager sig sammen, og "genopliver" Two-Face. Troede vitterligt ik han var død, da jeg så filmen, troede det hele var en del af et "scam", i det med at batman siger at gotham aldrig må se det onde af ham.

Synes netop at Eckhart spillede rollen rigtig fedt! Og ville være en meget værdig skurk i en ny film, ku rigtig overtage underverden, med sin skræmmende "ligegladhed". Og så synes jeg at rollen som two face er alt for hurtigt overstået, når man tænker på hvor meget den betyder normalt, i batman universet, plus Nolan udtalte at han ik brød sig om man drabte skurkene...

Virker besynderligt for mig, meget af det. De luftede også deres handlingsforløb for 2 OG 3'eren, da de var igang med at filme.. Tror det er efter Heath, at lysten er røget.. håber personligt de forsætter!!
Gravatar

#9 Michael Andersen 15 år siden

#7 Med tanke på at "The Dark Knight" er inspireret af "The Long Halloween" og at Catwoman optræder i den og i efterfølgeren, "Dark Victory", kan jeg ikke se noget i vejen for at hun kommer med i filmene. Hun er jo også med Frank Millers endnu mere realistiske og beskidte "Batman: Year One", hvor hun er en prostitueret/herskerinde. Er det ikke dystert nok for dig? :)

De bedste modstandere er dem som får nye/andre sider frem i Batman, og i den sammenhæng er Catwoman/Selina Kyle bestemt ikke en fejltagelse.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 Riqon 15 år siden

#5 -

Wikipedia er vist ikke din ven i denne sammenhæng :D I daglig tale har "skæbne" en meget mere jordnær betydning, så når man snakker om en persons skæbne, så snakker man normalt om hans ... well, det var vist hint nok i denne omgang.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: