Hvem er Reys forældre? Det er et af de store spørgsmål, som “Star Wars”-fans har bakset med, siden “Star Wars: The Force Awakens” kom i biograferne sidste år. Nu har en tidligere medarbejder på “Star Wars”-projektet givet et par ledetråde, der måske fører til svaret på spørgsmålet.

Se også: Mark Hamill afslører: Jeg er arbejdsløs efter “Star Wars: Episode VIII

ADVARSEL: DER ER SPOILERS I DET FØLGENDE!

Det er fansitet StarWarsNewsNet.com, der bringer afsløringerne. Det kommer fra en kilde ved navn Ian McCaig. Han arbejdede på “The Force Awakens” som en såkaldt ‘concept artist’.

Ved en film-konference i New Zealand har McCaig fortalt om et tidligere udkast til “Episode VII”, som han arbejde på sammen med George Lucas. Disney afviste udkastet, men flere idéer er alligevel overført til “The Force Awakens”.

En af idéerne handler altså om Reys ophav. Den lyder, at Qui-Gon havde et forhold til Anakin Skywalkers mor, Shmi, på Tatooine. De to fik et barn. Det barn har efterfølgende selv fået en datter – Rey.

Hvis der er hold i rygtet, så er Rey altså en Skywalker. Men ikke Lukes datter, som et af de mest populære gætterier ellers har gået på.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Den kunne jeg nu godt æde den historie :)
Gravatar

#2 SiniSael 6 år siden

øhm - så i det her scenarie - når han at duske moren, off camera også dø mens moren får et barn mere, som Watto derefter sælger. Som han ikke nævner da Anakin vender tilbage efter moren, og som hendes familie/Anakin pap-familie ikke nævner OVERHOVEDET.

Tænker straks på følgende dialog:

Roger Murtaugh: [discussing a theory] That's pretty fucking thin.
Martin Riggs: That's very thin.
Roger Murtaugh: What the hell, thin's my middle name.
Martin Riggs: Your wife's cooking, I'm not surprised.
[fires his gun several more times]
Roger Murtaugh: What? What?
Martin Riggs: Nothin'.
Roger Murtaugh: Remarks like that will not get you invited to Christmas dinner.
Martin Riggs: My luck's changing for the better every day.
Gravatar

#3 Wolff 6 år siden

Køber den ikke. Qui Gon var en "old school" Jedi, så hvorfor skulle han pludselig forfalde sig til en one nighter... Passer overhovedet ikke sammen. Havde de tilbragt flere måneder sammen, så ja måske..
Gravatar

#4 Retlaw 6 år siden

Den køber jeg ikke, aldrig i livet.
Gravatar

#5 Stilund 6 år siden

Hvor lyder det lamt!

Skriv ny kommentar: