Netflix’ gigantiske sydkoreanske successerie “Squid Game” får en Sæson 2 ifølge seriens instruktør Hwang Dong-hyuk.

I september tog “Squid Game” hele verden med storm. Det sydkoreanske socialkritiske overlevelsesdrama blev den mest sete Netflix-serie nogensinde og har været været genstand for alverdens memes og popkulturreferencer.

Nu kan vi se frem til endnu mere af de livsfarlige børnelege, The Front Man og Seong Gi‑hun, der blev spillet af den fantastiske Lee Jung-jae. Det afslører instruktør Hwang Dong-hyuk i et kort interview med AP Entertainment på den røde løber:

“Der har været så meget pres, så meget efterspørgsel og så meget kærlighed efter en anden sæson. Så jeg føler næsten, at I ikke giver os et valg! Men jeg vil sige, at der bestemt vil være en anden sæson. Den er i mit hoved lige nu. Jeg planlægger processen i øjeblikket. Men jeg tror, det er for tidligt at sige, hvornår og hvordan det kommer til at ske. Så jeg vil love jer dette… Gi-Hun vender tilbage. Han vil gøre noget for verden.”

Læs også: “Netflix’ ‘Cowboy Bebop’-trailer giver os en forsmag på live-action remake af klassisk anime”

Netflix selv har ikke bekræftet nyheden endnu, men man finder næppe en mere pålidelig kilde end seriens skaber, og med den succes, som serien har haft, ville det næsten overraske mere, hvis ikke vi fik en Sæson 2.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: