Der har længe været snak om at lave en ny filmatisering af Stephen Kings “Opgøret” – på engelsk “The Stand” – og nu lader den til at rykke fremad. Til manuskriptforfatter- og instruktør-posten har filmselskabet Warner Bros. “Harry Potter”-veteranerne David Yates og Steve Kloves i kikkerten.

At Warner Bros. netop satser på Yates og Kloves til “Opgøret”, der bliver en stor og dyr produktion, er ikke nogen overraskelse, efter “Harry Potter og dødsregalierne: Del II” netop har passeret 1.146 mia. dollars på verdensplan.

Se også: Stephen Kings “Opgøret” filmatiseres.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [35988940] 12 år siden

Det kunne være exceptionelt godt - men det hælder imod, at det vil blive exceptionelt skidt. Ud fra den her udmelding kan jeg allerede garantere, at filmen bliver PG-13 - hvilket bogen på ingen måde er.
Danish representative at the 68th Venice Film Festival.
Gravatar

#2 chapton 12 år siden

Fantastisk miniserie (har ikke læst bogen). Jeg har svært ved at se de kan holde den på under 2-3 timer. Med mindre de splitter den op.

Gravatar

#3 Maldoror 12 år siden

Den revideret og "uncut" version af bogen, er noget af det bedste Stephen King har lavet. Mini-serien var faktisk ret god, Trashcan Man var perfekt castet med Matt Frewer. Bliver spændende at se hvem de caster i den nye og om det bliver PG-13, hvilket vil være et kæmpe skridt i den forkerte retning.
Gravatar

#4 chapton 12 år siden

Det er der vi ender desværre.
Forvent også at se remake af 'IT' PG13.
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 12 år siden

Jeg stoler på Yates, PG-13 or not (tror dog ikke det ender sådan). Mandens Harry Potter bidrag er de bedste i serien, og jeg kan virkelig godt lide mange af hans filmiske teknikker. Spændende hvad han kan få ud af The Stand.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 Martin Schou 12 år siden

"Harry Potter og dødsregalierne: Del II" netop har passeret 1.146 mia. dollars på verdensplan.


Jeg tvivler ganske meget på dette. Mest fordi vi på dansk bruger . som tusindtalseparator. Det er betydligt mere realistisk, at Harry Potter nu har passeret 1,146 milliader dollars (1.146 millioner) end 1.146 milliarder (1.146.000 millioner).
Gravatar

#7 kassemir 12 år siden

Var faktisk rigtig glad for den oprindelige mini-serie.
Tror de får svært ved at toppe den, i hvert fald hvis de laver den i konventionel spillefilmslængde.

Skriv ny kommentar: