Så lader det til, at der muligvis på ny bliver pustet liv i filmprojektet “Akira”, den længe planlagte amerikanske live-action-filmudgave af Katsuhiro Otomos hyldede japanske cyberpunk-epos.

Selvom filmen i forrige måned blev annonceret skrinlagt, kan Warner Bros.-produceren Andrew Lazar nu berette, at projektet stadig er en prioritet hos filmselskabet, og at der allerede arbejdes på et manuskript.

Det vides endnu ikke, om der er udset skuespillere til filmen, men det formodes, at projektet nu udvikles uden involvering fra Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way, der tidligere var inde over filmen.

Akira”, der bygger over Katsuhiro Otomos 20 bind lange manga-fortælling, er en dystopisk og postapokalyptisk historie om en ung motorcykelbande, der bliver involveret i et hemmeligt militæreksperiment. Otomo stod selv for instruktionen på den nu klassiske anime-filmudgave fra 1988.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 duuk74 14 år siden

Jeg synes heller at de skulle smide en pose penge efter de her gutter.
Kæft jeg grinede haha

100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#2 Notional 14 år siden

Jeg kan slet ikke forestille mig man kan lave en troværdig live-action film ud af den fantastiske animé (eller manga). For min skyld bør de lade den helt være.

Men hvis det er håber jeg de beholder alt det japanske, der gjorde animéen god, og dropper alt det typiske hollywood bras, der kun er lamt. Jeg håber på det bedste, men forventer det værste.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll

Skriv ny kommentar: