Tilbage i slutningen af 2005 huserede der forlydender omkring planer for en tv-serie, der skulle bygge over Frank Millers og Robert Rodriguez’ “Sin City”, hvilket Rodriguez efterfølgende kunne afskrive som “snak fra Miramax’ side”. Men nu lader det til, at den berømte filmskaber alligevel vil følge serie-idéen til dørs.

I tv-showet The Charlie Rose Show kunne Rodriguez fortælle, at den allerede forsinkede “Sin City 2” vil påbegynde optagelser til juni – og at den mørke og voldelige historie om syndens by formentlig derefter kunne fortsætte i et tv-medie.

Da “Sin City” fik biografpremiere i 2005, havde Rodriguez allerede planer om fortsættelsen, som han dengang regnede med kunne være klar i 2006, men først nu er der for alvor ved at være gang i det ventede projekt.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 mr. movie 16 år siden

Fedt kan ikke få nok af den by :-) (-;
Gravatar

#2 erikjust 16 år siden

Sin City er et mester værk, men inden de begynder med at planlægge en tv-serie skal vi så ikke lige se om Sin City 2 kan så mål til forgængeren.

Jeg kan ikke se hvorfor den ikke skulle, men man kan aldrig vide.
Gravatar

#3 Slettet Bruger [2557733657] 16 år siden

Jeg så egentlig helst nogle flere film.
Gravatar

#4 thomasegebaek 16 år siden

# det samme her, de får vel ikke fat i de helt store navne hvis det kun blev en tv-serie fremover
Gravatar

#5 nephilim 16 år siden

er der nogle der nogensinde har set en serie lavet ud fra en mægtig god film....altså jeg har ikke...men ok. måske tager jeg fejl
Gravatar

#6 filmz-holy_arse 16 år siden

#5 øhhh stargate og star wars... begge serier var dog skod imo.
Gravatar

#7 filmz-Avenger- 16 år siden

#5

Må nu nok også slutte mig til #6 og sige Stargate da var en rimelig stor succes, ligeledes tv-serien de første 4-5 sæsoner.
Gravatar

#8 filmz-gofferoffer 16 år siden

#3

Helt enig. Jeg vil hellere se flere film end en tv-serie. Det er fantastisk, at de vil lave en film mere og gerne en 3'er, men jeg synes næsten, de malker det lidt for meget. Umiddelbart bryder jeg mig ikke om idéen, but then again, jeg kan jo gå hen og blive overrasket.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#9 filmz-Kadann 16 år siden

#5 -

"Buffy the Vampire Slayer" kan man nok ikke kalde en god film, men der er da kommet en ret populær serie og en spin-off ud af den.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 filmz-Scarface 16 år siden

Fed...

Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008

Skriv ny kommentar: