Marvels gudfar, Stan Lee, elsker alle sine børn. Men nogen mere end andre. Han har tidligere afsløret, at han holder mest af Sam Raimis “Spider-Man”. Men nu afslører han også den af ‘børnene’, der skuffer mest. Det er “Fantastic Four”.

Se også: Stan Lee: “Spider-Man” er den bedste Marvel-film

Men det er ikke den udgave af “Fantastic Four”, som du måske tror, det er. Stan Lee sigter nemlig ikke til sidste sommers kritiserede udgave, men derimod den fra 2005:

”Jeg var lidt skuffet over den første ‘Fantastic Four’, fordi jeg ikke kunne lide den måde, som Doctor Doom blev fremstillet på. Men derudover synes jeg, den var fantastisk,” siger Lee til Comic Book Resources.

Hvilken er din værste Marvel-oplevelse?

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Aiz 7 år siden

Spiderman 3 for mit vedkommende.. Venom var bare ikke nasty nok
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Holder nu også meget af de 2 første Spiderman film, den 3. var også ok men ikke på højde med de 2 første. De 2 gamle F4 film kunne jeg nu også godt lide, og efter den sidst nye er kommet, kan jeg kun lide dem endnu mere.
Gravatar

#3 Gangstalicious 7 år siden

Man kan sige meget om Fantastic Four fra 2015, men i modsætning til 2005-udgaven, er den faktisk ret tro mod den tegneserie, som den er baseret på, nemlig Ultimate Fantastic Four. 2005-udgaven er lidt et miskmask af noget man har hentet fra tegneserierne og hvad man selv har fundet på.

Det kan meget vel være sådan noget, som den gode herr Lieber lægger vægt på.
Gravatar

#4 ABHansen1977 7 år siden

de absolutte 2 ringeste var Elektra og Ghostrider med den nye F4 på en 3. plads.
Gravatar

#5 kblood 7 år siden

For mig var det nok også Spiderman 3, men også meget fordi jeg ikke havde høje forventninger til Ghostrider eller Elektra. Kunne faktisk godt lide Daredevil. Skurken der kunne ramme ramme alt med alt var lidt kedelig, men det var vidst det største minus. Der var ikke rigtigt nogen af de Fantastic Four film jeg syntes var specielt gode, men igen, jeg havde heller ikke høje forventninger til dem. Okay, har så ikke set den nyeste F4 fillm.

Hvor mange Hulk film var det de lavede? Hmmm... tjaa, de var vel egentlig okay. Hulken er vidst bare svært at få til at fungere alene.

Men at de endelig havde Venom med i en film, og så lavede Venom så dårligt, var bare for trist og skuffende.
Gravatar

#6 Jack Slater 7 år siden

For mig personligt, ud af dem som jeg har set, er det uden sammenligning Iron Man 3
Gravatar

#7 Gorman 7 år siden

Ghostrider 2 - nok den ringeste film ever
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Fc-Sonny 7 år siden

Jeg forstår ikke den kritik af Spiderman 3.
Enig i at den ikke var på højde med de to første, som virkelig ramte det som jeg forbinder med en god superhelte film. Men noget makværk syntes jeg bestemt ikke den er.
Gravatar

#9 kblood 7 år siden

#8 Nu er det jo så heller ikke en direkte sammenligning af de forskellige films kvalitet, men hvilken af dem man er mest skuffet over, og for at blive skuffet skal der jo have været en forventning om at filmen ville have været god.

Jeg kunne ikke blive skuffet over Ghostrider filmene, fordi jeg havde ingen forventning til dem. Ved Iron Man 3 tror jeg at grunden til at jeg ikke blev skuffet var at jeg havde læst og set meget lidt Iron Man tegnefilm og tegneserier til at være skuffet over det som man havde gjort med the Mandarin.

Men jeg havde læst nok Spiderman til at vide at Venom burde være en af de mest bad ass skurke og det vi så så i Spiderman 3 var jo bare trist. De to primære skurke i filmen syntes jeg også langt fra kunne måle sig med skurkene i Spiderman 1 og 2.

Spiderman 3 kunne sagtens være langt bedre end Ghostrider 1 eller 2 f.eks., men det ville ikke ændre på hvilken af dem jeg blev mest skuffet over.
Gravatar

#10 David Munch 7 år siden

Ghostrider 1 er ikke et mesterværk, men underholdende det er den nu. Det kan man ikke sige om Spiderman 3.

Må snart se at få set Ghostrider 2 når nu den skulle være så forfærdelig.. 8)

Skriv ny kommentar: