Star Trek 2 rykker langsomt fremad

Sidste år annoncerede Paramount fortsættelsen til J.J. Abrams’ succesfulde reboot af “Star Trek”, men siden da har der ikke været meget information omkring projektet. Filmen fik premieredatoen 29. juni 2012, men optagelserne er ikke begyndt endnu.

Se også: J.J. Abrams instruerer muligvis ikke “Star Trek 2″.

Nu har manuskriptforfatter Roberto Orci fortalt lidt om filmens status. Orci udtaler, at holdet har ventet på J.J. Abrams, som for tiden ligger sidste hånd på sin kommende film “Super 8”.

Orci uddyber: “Abrams skal beslutte sig, om han kan lide det nye manuskript, og hvad han har af tilføjelser før vi færdiggør det.

Han fortæller desuden, at de indtil videre har et detaljeret udkast på cirka 70 sider. Det vides endnu, ikke om J.J. Abrams vender tilbage i instruktørstolen, eller blot producerer den næste film.

Se også: ”Star Trek 2″ vil fokusere på klassisk karakter – bare ikke Khan.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Frederik 11 år siden

Bliver formentligt skubbet til december 2012, hvis ikke sommeren 2013. Fint nok med mig. Jeg kan virkelig godt lide Abrams' Star Trek, en film der fungerer på trods af et elendigt manuskript - så giv dem endelig tid til finpudsning osv.
Gravatar

#2 daneimp 11 år siden

Synes JJ's Star trek er en af de fedeste, hvis ikke DEN fedeste sci-fi film nogensinde, så glæder mig helt vildt til en 2'er! Håber den bliver ligeså "dyb" som den første :)
Gravatar

#3 PredatorX 11 år siden

Jeg er godt nok ikke på bølgelængde med daniemp. Men jeg glæder mig ret meget til de får nosset sig sammen til at lave den! :D
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 Bruce 11 år siden

1'eren var ikke raketvidenskab og havde sine plothuller, men den var charmerende eksekveret og Chris Pine er en af de få nye stjerneskud, som har karisma nok til at være en gavflab. Lad os bare få en 2'er i samme stil og forhåbentlig nogle bedre skurke.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#5 duuk74 11 år siden

#2
Det var ellers noget af en udtalelse!
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#6 Gigaway 11 år siden

Bliver fedt, at se Zachary Quinto igen!
Gravatar

#7 daneimp 11 år siden

#5

Næ... det er jo en subjektiv holdning ;)
Gravatar

#8 Ericmase 11 år siden

Jeg vil først lige få set "Super 8" inden da :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#9 Djibyman 11 år siden

#2,
Jeg er sgu tæt på at give dig ret, det er en seriøs fed film, og første gang jeg har set nået cool fra det univers, jeg skulle virkelig overbevises om at tage ind og se den i biografen da jeg aldrig har kunnet døje ST, så det er nok en af de film der har overrasket mig mest nogensinde, så jeg håber sgu virkelig at J.J. Abrams tager en tur mere med USS Enterprise.

I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.
Gravatar

#10 elwood 11 år siden

Orci uddyber: "Abrams skal beslutte sig, om han kan lide det nye manuskript, og hvad han har af tilføjelser før vi færdiggør det."

J. J Abrams: You knoww guys, it's really good it is, but... I gotta have more reflecting light scenes in it, I just gotta!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: