Carrie Fishers bror afslører nyt om den oprindelige idé til den nye “Star Wars”-trilogi.

J. J. Abrams havde store planer med Leia-karakteren, da arbejdet begyndte med “The Force Awakens” – startskuddet til en ny “Star Wars”-trilogi. Men så døde Carrie Fisher før “The Last Jedi”.

Det betød store ændringer i den overordnede handlingstråd. Det afslører Todd Fisher – bror til den afdøde Leia-skuespiller:

”Hun skulle være det store payoff i den sidste film. Hun skulle være den sidste Jedi,” siger Fisher til Yahoo.

Disse planer er nu ændret, men alligevel medvirker Leia i den kommende “The Rise of Skywalker”, der afslutter trilogien.

Ved hjælp af ubrugte klip fra “The Force Awakens” og teknologiske effektløsninger vil Leia medvirke som karakter i “Episode IX” – men altså ikke som først tiltænkt.

Læs også ‘“Star Wars: The Last Jedi”-instruktør: Leia er ikke en Jedi‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 9 måneder siden

Så Leia skulle være den sidste. Så Rei ville dø? Sounds good.
Gravatar

#2 Johnny42 9 måneder siden

Jeg ved ikke lige om det ville have været godt med en lyssværdssvingende Leia. Det var slemt nok med Mary Poppins Leia, der kom fuldstændig ud af det blå.

Hvis man skulle have lavet en troværdig overgang skulle man ikke komme med det mest utrolige man kunne finde på, men være kommet med noget velkendt, noget som Luke har gjort.

Hun burde have hjulpet Rey med at flytte stenene i slutningen af filmen, men det virkede som om Rian Johnson + alle medvirkende i filmen havde glemt at hun udførte den mest utrolige bedrift og aldrig talte om det efterfølgende.
Gravatar

#3 The one is back 9 måneder siden

And this is what we will say

Skriv ny kommentar: