Hayden Christensen vender angiveligt tilbage i en central rolle i kommende Star Wars-serie.

Det har længe været rygtet, men nu skulle den være god nok: Hayden Christensen vender efter alt at dømme tilbage i rollen som Anakin Skywalker til Obi-Wan Kenobi-serien på Disney+.

Og der er angiveligt ikke blot tale om et gæstevisit i form af en cameo, men derimod om en regulær og tilbagevendende optræden som Anakin Skywalker/Darth Vader.

Nyheden skulle efter planen have været afsløret til årets Star Wars Celebration, men begivenheden er blevet aflyst på grund af coronakrisen.

Derfor vil Hayden Christensen først officielt blive præsenteret i forbindelse med begyndelsen på optagelserne til “The Mandalorian”-instruktør Deborah Chows Star Wars-serie, skriver LRM Online.

Tidligere på året blev Obi-Wan Kenobi-serien sat på pause, da Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy ikke var tilfreds med manuskriptet, der blev skrevet af “Drive”-forfatter Hossein Amini.

Amini er derfor blevet erstattet med Joby Harold (“Kong Arthur: Legenden om sværdet”), som skriver på et nyt manuskript, hvor Anakin Skywalker altså er en central del af plottet.

Hayden Christensen skal igen spille over for Ewan McGregor i rollen som Obi-Wan Kenobi, som det også var tilfældet i George Lucas’ prequel-trilogi. Denne gang mødes de efter begivenhederne i “Revenge of the Sith”, hvor Anakin Skywalker valgte den mørke side og identiteten som Darth Vader.

Læs også ‘Star Wars-serien “The Bad Batch” på vej til Disney+‘.

Obi-Wan Kenobi-serien får premiere i 2022 på Disney Plus.


Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 The one is back 3 uger siden

den ko den har så en fed mælk at den bare skal malkes
Gravatar

#2 Reborn Sith 3 uger siden

#1 Gør det noget?
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#3 The one is back 3 uger siden

vil det så sige at vi også skal have James Earl Jones tilbag
Gravatar

#4 The one is back 3 uger siden

Nu skal jeg fortælle mig hvad den kommer til at handle om den kommer til at handle om Obi Wan hard trauma og ser anakin skywalker fra alle mulige sider Og hvordan han skal leve med denne her byrde om at passe på Luke
Gravatar

#5 Mads47 3 uger siden

Og din pointe er?
Gravatar

#6 Geekalot 3 uger siden

Syntes da bare det er en fed nyhed, da der er så meget om Wader der stadig mangles at vises :)
Gravatar

#7 Johnny42 3 uger siden

Forhåbentlig bliver der tale om flash-backs. Det giver ikke mening at Darth Vader opsøger Obi Wan på Tatooine der er fyldt med den ting som Anakin hader mere end alt andet: SAND. I flash-backs kan de vise, hvorfor de to var venner, nærmest som brødre, noget man først fik set i The Clone Wars.

Men så er der måske også mulighed for Ahmed Best som Jar Jar Binks. Jeg har aldrig hadet karakteren og i de rigtige doser, som episode II og III fungerer han faktisk. Problemet var bare at George Lucas forsøgte nogenlunde samme tilgang som den oprindelige trilogi, hvor han fortalte historien fra en af de mest ubetydelige karakterer. I den oprindelige trilogi var det droids'ene og i prequels var det Jar Jar. Men han er bare tifold mere irriterende og clumsy end C-3PO nogensinde var. Men i de rette doser kunne det fungere.
Gravatar

#8 nathue 3 uger siden

Hvor kan man i dag lovligt se Clone Wars? Jeg mangler stadig at se de sidste par sæsoner.
Gravatar

#9 Mads47 3 uger siden

Johnny42 (7) skrev:
Forhåbentlig bliver der tale om flash-backs. Det giver ikke mening at Darth Vader opsøger Obi Wan på Tatooine der er fyldt med den ting som Anakin hader mere end alt andet: SAND. I flash-backs kan de vise, hvorfor de to var venner, nærmest som brødre, noget man først fik set i The Clone Wars.


Jeg tror bestemt det bliver via flashbacks eller from for mareridt force vision. Dog det sagt så kan Vader og Obi-wan stadig godt mødes i en form for duel. I Return of the Jedi siger Vader til Luke."Obi-wan once thought as you do" i scenen hvor Luke prøver at appellere til den mand han engang var.

Vi ser på intet tidspunkt Obi-wan i Revenge of the Sith eller A New Hope prøve at få Anakin tilbage til The Light Side, så hvis vi tager udgangs punkt i hvad Vader siger, så har Obi-wan og Vader haft et møde imellem Revenge of the Sith og A New Hope.

Om vi får det at se, det kan vi kun spå om, men det ville ikke give mening på Tatooine. Idet at Vader ikke ved hvor Obi-wan gemmer sig, men der er heller ikke nogen der siger at Obi-wan ikke har været nødsaget til at rejse fra Tatooine i kort tid for at beskytte Luke.

#8 De havde engang alle sæsoner på viaplay, men det var med Dansk tale. Man kan stadig købe dem på Blu-ray men de er svære at finde og ret dyre. Ellers skal man kun vente til September og det hele ligger på Disney+.


Gravatar

#10 The one is back 3 uger siden

Mads47 nej de kan ikke mødes form for duel.høre her vad Vader siger

Skriv ny kommentar: