Ny animeret Star Wars-serie følger “The Clone Wars”-enheden The Bad Batch.

Lucasfilm annoncerer nu, at de er på vej med Star Wars-serien “The Bad Batch”, der følger en eliteenhed af kloner, som blev introduceret i “The Clone Wars”-serien.

Tidligere i år var der premiere på Sæson 7 af “The Clone Wars” på Disney Plus, hvilket også blev afslutningen på serien.

“The Bad Batch” er en spinoff-fortsættelse, hvor eliteenheden nu tager arbejde som dusørjægere.

Dave Filoni – der har været medskaber af “The Clone Wars” og “The Mandalorian” – er executive producer på “The Bad Batch”.

Læs også ‘Stor Star Wars-aflysning – fans må vente‘.

“Star Wars: The Bad Batch” får premiere i 2021 på Disney Plus.

Billede


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 3 uger siden

Denne nyhed skulle og burde være offentliggjort ved Star Wars celebration. Men det virker trods alt de er begyndt at lytte lidt mere til fans. Star Wars rebels var sådan set udemærket, men det tog et ordentligt dyk ned med Resistance, hvor hovedpersonen er en eller anden fjumregøj, som ingen synes om, og animationen tog også et dyk nedad, først til Rebels og endnu være i Resistance.

Utroligt at man skærer ned på de områder til serier, der udkommer senere, men ser mere primitive ud. Men da The Bad Batch er en forlængelse af The Clone Wars, må animationen også følge den stil. Og selv om de udspringer af samme DNA, så er der endnu større forskellighed på de forskellige karakterer end de menige kloner. Så hvis det kan flettes ind med The rebel alliance, The Empire, forskellige forbrydersyndikater og måske Mandalorians, så kan det godt blive interessant.
Gravatar

#2 Wolff 3 uger siden

Der var en på face der så smukt beskrev dem som pingvinerne fra madagasker. De fungerer fint i små doser, men at skulle bære en hel serie.. Det bliver for meget.
Personlig brød jeg mig ikke om dem.. de var omvandrene karikaturer. Så det bliver et nej tak herfra

Skriv ny kommentar: