“The Lego Star Wars Holiday Special” gør Rey til Jedi Master for en ny Padawan.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Selv om ‘Skywalker Saga’ sluttede med “The Rise of Skywalker”, så er Lucasfilm alligevel ikke helt færdige med fortællingen om Rey og de andre sequel-helte.

Den kommende “The Lego Star Wars Holiday Special” udspiller sig således efter begivenhederne i “The Rise of Skywalker”, hvor der gøres klar til højtiden Life Day.

Og her springer Rey ud som træner for Finn, der har evnerne til at blive Jedi.

Efter den første trailer til “The Force Awakens” gættede flere fans da også på, at det var Finn i skikkelse af John Boyega – og ikke Rey – der var den nye udvalgte.

Siden er det da også kommet frem, at Colin Trevorrow havde større planer for Finn til “Star Wars 9”, men de blev skrottet, da J. J. Abrams i stedet overtog instruktør-ansvaret.

Finns rolle blev minimeret, hvilket John Boyega da også offentligt har kritiseret Disney for – læs om det her.

Læs også ‘Star Wars-legende svarer Filmz: Er klar på rolle i “The Mandalorian”‘.

“The Lego Star Wars Holiday Special” får premiere den 17. november på Disney Plus.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 gladiator 3 år siden

Gudskelov for J.J. Abrams... Tydeligvis den eneste med nogenlunde styr på den nyeste trilogi, udover de fejlcasting de lavede - John Boyega og Oscar Isaacs...
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Så minimeret blev rollen altså ikke. Men da han var del af et crew er det klart han ikke kunne være i rampelyset hele tiden.

Det er nok med denne lego-produktion som med de andre, at det er N-canon, not canon.
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Rey har jo også på under to år nået samme power-level som Luke brugte 40 år på(over 9.000). Så fremadrettet vil det nok være mere interessant at følge Finn, hvis ikke live-action så håber jeg i det mindste animeret.

Skriv ny kommentar: