Poe Dameron og Finn finder ikke sammen som par i “The Rise of Skywalker” – men der er tænkt på LGBT-samfundet.

Der bliver ikke en stor homoseksuel romance imellem Star Wars-heltene Finn og Poe i afslutningen på ‘Skywalker Saga’.

Men “The Rise of Skywalker”-instruktør J. J. Abrams teaser nu alligevel et LGBT-højdepunkt i “Episode IX”.

Flere Star Wars-fans har ønsket, at Finn og Poe skulle finde sammen i “The Rise of Skywalker”, men det afviser Abrams, som dog teaser LGBT-personer i filmen:

”I forhold til LGBTQ-samfundet var det vigtigt for mig, at folk, der ser denne film, føler sig repræsenterede i filmen. Jeg afslører intet om, hvad der sker i filmen. Men jeg har lige sagt, hvad jeg sagde,” siger J. J. Abrams til Variety.

I den officielle Star Wars-canon er det allerede bekræftet, at Amilyn Holdo fra “The Last Jedi” er biseksuel – læs om det her.

Læs også ‘Star Wars-skuespiller græder og jubler over “The Rise of Skywalker”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 sraw rats 9 måneder siden

Fuck hvor jeg træt af dette LGBT hype lort og hvad det gør ved film og serier.
Gravatar

#2 Star Trek fever 9 måneder siden

sraw rats (1) skrev:
Fuck hvor jeg træt af dette LGBT hype lort og hvad det gør ved film og serier.


Enig. Lav en figur og en historie interessant. Dem der har brug for at spejle sig, kan gå på toilettet og give den gas foran spejlet.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 nwinther 9 måneder siden

Der var da også mindst én LGBT-karakter med i den oprindelige triologi.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#4 nwinther 9 måneder siden

sraw rats (1) skrev:
Fuck hvor jeg træt af dette LGBT hype lort og hvad det gør ved film og serier.


Jeg er lidt enig. Problemet er, at seksualitet ikke fylder ret meget i de fleste film - og hvis en karakter er f.eks. homoseksuel, så er vedkommende det "på trods", dvs. det er en pointe. Eksempelvis Omar Little fra The Wire, som er bøsse, og hvor det netop bruges i historien til at vise en homofobisk kant, hvorved det bliver en smule relevant at have en "LBGT"-karakter med.

Jeg har siddet og set "Paper House" på Netflix, en helt enormt ringe serie (men konen blev grebet, og så er jeg jo indlagt til at se den).

Den gjorde enormt meget ud af at vise, at alle minoriteter mv. er med i serien. Dels nogle "stærke" kvinder (som nærmest ikke kan gøre to ting rigtigt), bøsser (hvilket fremhæves flere gange - men reelt ikke har nogen betydning for historien), og i sæson 2 er der en scene som falder helt ud af historien, og alene har til formål at fortælle, at en af røverne skam er veganer - hvilket i øvrigt ikke betyder en dyt for serien, for det bliver aldrig vist eller nævnt igen, eller har nogen som helst "konsekvens". Det var bare vigtigt lige at vise at alle skam kan lave sådan et røveri.

Tilsvarende i Star Wars. Det har aldrig handlet om seksualitet. Kun kortvarigt vises der en romance og så er der nogle scener med et vist begær mellem Han og Leia. Og det bruges dygtigt til at drive noget af historien (hvorfor Han bliver reddet fra Jabba - reelt ville oprørsalliancen vel bare have sagt "trist" og kommet videre, da Han Solo ikke er essentiel for deres videre operationer).

Ofte anvendes romance-delen ikke i film, og hvis det er, så er det noget med et hævnmotiv (hvis vi taler action). Men på det seneste har du ret i, at det er vigtigt for producenten, at hovedpersonen er ikke-hetero, bare fordi. Og det bliver så let tydeligt, at det netop kun er "fordi".
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#5 sraw rats 9 måneder siden

#3. 2 kvinder og tusindvis af mænd... ja mon ikke 1 eller 2 stk.
Gravatar

#6 Star Trek fever 9 måneder siden

nwinther (3) skrev:
Der var da også mindst én LGBT-karakter med i den oprindelige triologi.


Og det er fint. Men nu er det et salgs argument. Også bliver det useriøst. Jeg havde næppe bidt mærke i det inden jeg så filmen. Nu er jeg ikke overbevist om at jeg gider se den. Netop fordi det åbenbart er vigtigere end en god historie. Det ser vi igen og igen
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#7 Johnny42 9 måneder siden


I den officielle Star Wars-canon er det allerede bekræftet, at Amilyn Holdo fra “The Last Jedi” er biseksuel

Er der nogen kilder til det? Hvis det ikke står i officiel kilde-materiale, så er det ikke bekræftet. Når der muligvis siges som en joke er ingen bekræftigelse. Det skal enten siges eller vises i handling så det er tydeligt for enhver at hun er biseksuel. Ellers er der tale om det man kalder fan-teorier.

Men hendes seksualitet er under alle omstændigheder fuldstændig ligegyldig, hvis hun så havde vist sig at være en fantastisk leder og millitær strateg.

Men der er ved at være nogle LGBT karakterer i universet, der er langt bedre karakterer end Holdo, bl.a. Dr. Aphra og Sinjir, hvor det er tydeligt de er det. Dr. Aphra mistænkte jeg faktisk på et tidligt tidspunkt for at være biseksuel og hende ville jeg langt hellere have en serie om end Casian Andor.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 9 måneder siden

Johnny42 (7) skrev:

I den officielle Star Wars-canon er det allerede bekræftet, at Amilyn Holdo fra “The Last Jedi” er biseksuel

Er der nogen kilder til det? Hvis det ikke står i officiel kilde-materiale, så er det ikke bekræftet.


Det er fra 2017-bogen 'Star Wars: Leia, Princess of Alderaan' - det står beskrevet i den linkede historie i artiklen.
Gravatar

#9 HighFlyer15 9 måneder siden

No one cares, no one cares, no one cares.
Gravatar

#10 Ryder666 9 måneder siden

HighFlyer15 (9) skrev:
No one cares, no one cares, no one cares.


Enig. Homo dit, Homo dat. Det kunne ikke være mere ligegyldigt. Hvis det styrker historien og ikke bliver fremtvunget bare fordi det er aktuelt, igen, igen, then so be it. Jeg vil dog nødigt se to mænd kysse eller have sameje på film. Men hvis de kan holde det nogenlunde moderat(hvis man kan sige det sådan), er jeg fløjtende ligeglad ellers.

Skriv ny kommentar: