Testklip fra serien “Star Wars: Underworld” er blevet lækket online.

“The Mandalorian” blev i 2019 den første Star Wars-serie nogensinde i ægte live-action. Men det kunne meget vel i stedet have været “Star Wars: Underworld”, der var blevet den første.

George Lucas begyndte i 2005 arbejdet på Star Wars-serien “Underworld”, der dog aldrig blev realiseret, før Disney i 2012 opkøbte Lucasfilm.

Lucas havde planer om 100 afsnit a 42 minutter, og Star Wars-skaberen havde i 2011 skrevet i alt 50 manuskripter til “Underworld”, men serien blev aldrig til virkelighed, fordi den var for dyr at realisere, skriver Polygon.

Nu er et klip fra test-optagelser til “Underworld” blevet lækket, hvor en kvinde på Coruscant forsøger at stjæle planer til en Imperial Star Destroyer.

Læs også ‘Fyret Star Wars-instruktør indrømmer: Disse 15 billeder er fra “Duel of the Fates”‘.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gridlock 3 år siden

Too bad, den ser interessant ud.
Dog er der en chance for at Disney måske laver den.
Disney har besluttet sig og deltage i streaming krigen lige som alle de andre streaming tjenester.

De for brug for nyt materiale som alle andre til og lokke folk til deres streaming tjeneste.

Så det kan være at disney vælger og børste støvet af Star Wars Underworld og lave den, for og trække folk til deres streaming tjeneste.
Gravatar

#2 filmz-philipgrubbelin 3 år siden

Jeg forstår godt den tiltrækning det har haft på George Lucas at skabe lige hvad han ønskede i computeren. Men det ser godt nok billigt ud, på trods af at det selvfølgelig er 2005. Det er dog også imponerende når man ser Behind The scenes segmentet, hvor lidt der er practical effects
Gravatar

#3 Mads47 3 år siden

#2 Nu skal du huske på at dette er test footage, det er aldrig ment til at skulle blive udgivet. Dette er en smagsprøve, noget der skal give et billede af hvad man kan forvente af en Star Wars serie. Meget flot CGI for testfootage der er lavet imellem 05 og 11.

Kan godt forstå den blev for dyr, hver episode ville koste 50 millioner dollars at lave.

Men det er et interessant at se den tone George Lucas gik efter med dette show.
Gravatar

#4 filmz-philipgrubbelin 3 år siden

#3 Nårh ja, det har du ret i. Så er det faktisk ret imponerende (men helt sikkert for dyrt).

Skriv ny kommentar: