Det er normalt ikke en nyhed, at et filmselskab kalder en kommende film den mest overraskende nogensinde. Det skal de jo sige. Men når Lucasfilm siger det om “Star Wars: The Last Jedi”, så er det alligevel værd at lytte efter.

Se også: Første trailer: Luke Skywalker er tilbage i “Star Wars: The Last Jedi”

Det er Star Wars News Net, der skriver, at en del af den japanske markedsføring for den kommende “Episode VIII” lover, at “The Last Jedi” indeholder en afsløring, der overgår alle tidligere “Star Wars”-afsløringer.

Og det er ikke så lidt af et løfte, når man tænker på, at “The Empire Strikes Back” havde en af filmhistoriens største twist-afsløringer.

Således kan vi altså vente os en afsløring, der overgår oplysningen om, at Darth Vader var far til Luke Skywalker. Historien melder intet om, hvad den afsløring mon kan være.

“Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 FlushNorris 1 år siden

Ærgeligt at de overhovedet finder det nødvendigt at komme med den information, viral reklame når den udkommer ville da være et langt stærkere signal lidt ala det som ESB tilbød, der kom der ihf ikke information om inden premiere at den indeholdte en overraskelse.
Gravatar

#2 KEiZ 1 år siden

#1 Enig, det virker spøjst det er nødvendigt! lad nu filmene overraske selv, i stedet.

Er det bare mig er det bare kopier af de gamle film igen, større AT AT'er og en endnu større overraskelse end i ESB.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#3 Mads47 1 år siden

KEiZ (2) skrev:
Er det bare mig er det bare kopier af de gamle film igen, større AT AT'er og en endnu større overraskelse end i ESB.


Kan ikke se hvordan det gør det til en kopi? Altså AT AT's er en del af universet og en meget genkendelig og ikonisk maskine. Det giver da så absolut mening at The First Order forsat bruger dem. The First Order bestå af en masse top folk fra The Empire som flygtet efter det endelig slag på Jakku og genestabliseret sig under nyt navn. Må de heller ikke bruge the Millennium Falcon, X-Wings eller Tie-Fighters? fordi så er det en "kopi".

Ja der er et twist? det er et Star Wars trope. Så længe twistet ikke er at Rey og Finn er søskende (hvilket de ikke er) og Kylo er deres far. Så længe twistet ikke efterligner det Twist vi kender fra Empire eller Return så er det jo ikke en kopi. Større bedre og mere er jo bare den samme ligegyldig promotion vrøvl som alle bruger..De gør reklame for noget som er uventet og ikke efterligner tideliger twist.

Det er sandt at Force Awakens var lavet for at ligne A New Hope, men det var for at skabe genkendelighed ved den første film i den nye trilogi. Genkendelig er endnu et Star Wars Trope, Lukes rejse kan direkte sammenlignes med Anakins i Prequel serien. Star Wars er klassisk eventyr og bruger mange af de samme fortæller redskaber som eventyr gør. De samme ting gentager sig, det gjorde de også i Prequels.

Lucasfilm har udtalt at The Last Jedi går en anden vej og ikke blive en kopi af Empire, det ville du heller ikke hente en instruktør ind som Rian Johnson til at lave en genfortælling. Det var det de brugte J.J til og det var J.J ide at Force Awakens skulle minde om A New Hope.

Lucasfilm har lagt så meget vægt på at Last Jedi ikke bare er en genfortælling, så jeg kan simplehen ikke begribe at folk stadig ser spøgelser alle vegne.

tilbage til topic

Jeg synes det punktere bolden lidt at de promovere filmen med at der kommer et kæmpe twist. Jeg viste godt der vil være et, det lage Force Awakens op til. Men jeg har ikke brug for at de går ud og siger "Det her er det største twist af alle" det sætte jo ens forventninger rigtigt højt og det kan blive svært at leve op til det i sidste ende.
Gravatar

#4 Gasivodo 1 år siden

Leia dør?

Skriv ny kommentar: