Første afsnit af “The Mandalorian” bliver nu spoilet af Jon Favreau og den officielle Star Wars-konto på Twitter – gør klar til stort julesalg.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

I det følgende bliver afslutningen på første afsnit af Disney Plus-serien “The Mandalorian” afsløret.

Det har ellers været den store hemmelighed for “The Mandalorian”-holdet, der har været tavse om afsløringen helt frem til premieren på Disney+.

Endnu er det dog kun fem lande, der kan se Disney Plus og dermed “The Mandalorian” – der er tale om USA, Canada, Holland, Australien og New Zealand. Resten må vente til 2020.

Alligevel spoiler “The Mandalorian”-skaber Jon Favreau nu den store hemmelighed på sin Twitter-konto, der kan følges af hele verden – også den del, der endnu ikke kan se Disney+.

Som billederne afslører, er der tale om ‘Baby Yoda’ – barnet i “The Mandalorian”-serien, som Dyn Jarren nu skal tage med videre på sin rejse.

Der er dog en åbenlys årsag til, at Baby Yoda nu afsløres for hele verden.

Således satser Disney stort på at sælge “The Mandalorian”-merchandise med Baby Yoda frem mod jul.

En række forskellige Baby Yoda-merchandise er nemlig på vej ud i butikkerne, skriver CNBC.

Læs også ‘Efter lancering af Disney Plus: Debat om VPN blusser op – eksperter er uenige‘.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 7 måneder siden

Altså når man ikke kunne åbne i hele verden på samme tid, så burde man have udskudt salget af merchandise til næste år. Dette er ikke i orden. Har dog set afsnittet, men det er ikke i orden at spoile noget for folk hvis de ikke har nogen mulighed for at se det, hvis de skal overholde aftalebestemmelserne med Disney+.
Gravatar

#2 FelixtheAvenger 7 måneder siden

Man burde åbne i for eksempel Europa, før man sælger merchandise der.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#3 filmz-Ian 7 måneder siden

Jeg er ikke med? Er scenen ikke sat efter return og the jedi - altså hvor yoda er gået bort
Gravatar

#4 Johnny42 7 måneder siden

#3 Han/Hun tilhører samme race som Yoda. Hvis man søger på Yoda på Wookiepeedia, så står der under Species: Yoda's Species. Da vi hverken kender navn eller race på væsner, så omtales han/Hun bare som baby Yoda. Ud over Yoda har der kun tidligere været Yaddle, der sad i Jedirådet under prequel trilogien. I legend var der også en jedi mester også i jedi-rådet under Knight of the old republic, men ud over det ved jeg ikke om der har været flere.

Men der er i hvert fald ikke ret mange. Enten er de få i antal eller de kommer fra unknown region, eller en kombination.
Gravatar

#5 filmz-Ian 7 måneder siden

Så der er ikke “the” yoda men karakter af samme race?
Gravatar

#6 Johnny42 7 måneder siden

Ja præcis, vi ved ikke på nuværende tidspunkt hvilken rolle karakteren vil spille, men jeg tror ikke det er nogen inkarnation af Yoda.

Skriv ny kommentar: