“Episode IX” er inspireret af “Revenge of the Sith”-plottet, erfarer medie. 

I “Episode III” var en central del af plottet, at Jedi-ridderne forsøgte at finde frem til en forræder, en Sith-fyrste, der viste sig at være Palpatine.

Den plottråd bliver gentaget i “Star Wars: Episode IX” – bare med omvendt fortegn, erfarer Express.

Et påstået “Episode IX”-læk slår fast, at Kylo Ren i den næste “Star Wars”-film kommer til at jagte en intern forræder hos First Order, som giver oplysninger videre til modstandsbevægelsen.

Det er J. J. Abrams, der står bag “Episode IX”, som han også gjorde det med “The Force Awakens”, der lod sig inspirere af “A New Hope” – se lighederne her.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

Det jo også J.J's måde at lave en ny Star Wars film på...
Gravatar

#2 The one is back 2 år siden

Den detaljer vil ikke redde denne film det skal mere til og det true jeg iike vi for
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 det er noget af en effektiv krystalkugle du har
Gravatar

#4 Johnny42 1 år siden

Jeg forstår stadigvæk ikke dem, der siger at TFA minder for meget om ANH. Til gengæld mener jeg at TLJ tager mange elementer fra episode V og VI, og også en lille smule fra IV.

Hvis plottet er som ovenover beskrevet så er detr intet som helst der tyder på at det er samme plot. For at de skulle minde om hinanden, så skulle det være en karakter med samme betydning som palpatine, der var forræderen, og det ville reelt betyde at det skulle være lederen af the resistance, der arbejdede undercover, som dermed også må have set passivt til mens Hosnian systemet blev smadret. Yderligere skulle vedkommende også være højt rangeret i The First Order. Da Palpatine var den med højest rang i RofTS, så er den eneste mulige kandidat på nuværende tidspunkt Kylo Ren, der har højest rang i The First Order, hvilket jeg tvivler stærkt på.

Måske er der en undercover-agent, men højst sandsynligt længere nede i hierarkiet. Man kan jo sammenligne alt og få alt til at minde om hinanden.
Gravatar

#5 The one is back 1 år siden

Johnny42 det ikke meget inspiration at komme efter hvis man kunne bruger det fra filmene de skulle have l læst nogle bøger of spil nogle star wars spil

Skriv ny kommentar: