John Boyega James Bond / Filmz.dk

“Star Wars”-stjerne: Franchisefilm er luksusfængsler for skuespillere


Finn-skuespiller John Boyega er ikke entydigt begejstret for de store filmserier.

John Boyega fik sit brede gennembrud som den deserterede stormtrooper Finn i “The Force Awakens”.

Læs også: Disney har holdt møde med utilfreds Star Wars-stjerne

Det betyder dog ikke, at han er entydigt begejstret for den indflydelse, som de store filmfranchises har på deres skuespillere:

“For en skuespiller er det som at være i en slags luksusfængsel at være med i en stor franchise, når du har lyst til at lave noget andet. For husk på, at i en franchise arbejder du kun på én karakter i mange år, og det kan svække dine andre muskler,” forklarer John Boyega til Cinemablend.

Boyega har tidligere udtalt sig kritisk om sine oplevelser med “Star Wars”, hvor han især gik i rette med Disneys behandling af farvede karakterer.

 

 

 Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Dalgaard 1 måned siden

Kan han så ikke bare joine Cyborg, hvis han også er utilfreds.
Gravatar

#2 gladiator 4 uger siden

Hold k*** hvor er jeg træt af hans udtalelser... Han har da lavet Detroit - den var fin. Det er mere hans kunnen, som måske sætter begrænsningerne? En karakter kan da også udvikle sig over flere film i samme serie?

Efterhånden udtaler diverse folk sig om uretfærdighederne ved det ene og andet... Det handler aldrig om man er dygtig nok.
Gravatar

#3 Ronnie Barnhardt 4 uger siden

Det er også en underlig ting at brokke sig over. Ingen er formentlig tvunget til at blive betalt i fyrstelige summer for at spille en firkantet karakter i en mega-franchise. Hvis hans kunstneriske integritet var så høj, så skulle han nok have satset på en anden vej til toppen.
Gravatar

#4 Johnny42 4 uger siden

En som Robert Pattinson blev hæmmet af Twilight, der tror jeg faktisk det i starten skadede hans muligheder, men han har løsrevet fra det nu. Jeg har ikke hørt ham tale negativt om det. Det er vel bare et overstået kapitel, som han er kommet videre fra. Men selvfølgelig hvis man ikke får de store muligheder så er det nemmere at skyde skylden på en franchise.
Gravatar

#5 Deadpoolz 4 uger siden

Jeg er så træt af at høre på den idiot, seriøst han er da mere diva end hele Kardashian klanen til sammen -_-' seriøst han har absolut intet talent til skuespil imo

Skriv ny kommentar: