Vi fik en stor smagsprøve på Leias evner inden for Kraften i “The Last Jedi”. Men gør det hende så automatisk til en Jedi? Nej, siger instruktør Rian Johnson.

Se også: George Lucas ville udvikle Kraften hos Leia

Det blev slået fast efter en sær-screening, hvor Daisy Ridley – der spiller Rey – ellers fik antydet, at det ikke var umuligt, at Leia var en Jedi-ridder. Men det fik Johnson hurtigt afvist igen:

”Nej, hun er ikke en Jedi,” afviste instruktør Rian Johnson ifølge ComicBook.

Og det selv om, at hun er datter af Anakin Skywalker og bror til Luke Skywalker. Men hun er altså ikke en decideret Jedi, men har derimod evnen til at gøre brug af Kraften.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 Johnny42 4 år siden

Mads47 (17) skrev:
Her har jeg dog en teori om at Rey tideliger i hendes liv er blevet trænet, eventuelt af hendes forældre. Men fortrangt meget af hendes liv før Jakku, tænker heller ikke at det er helt tilfældig at hun er på Jakku. På grund af planetens betydning i Aftermath serien og Palpatines tilknytning til planeten.

Det troede jeg faktisk også efter The Force Awakens, men nu er jeg ikke så sikker, men man ved aldrig om det hele bliver vendt rundt igen i epissode IX. Jeg er dog holdt op med at spekulere over alle de fanteorier der er. Jeg ser filmen når den kommer, og håber den besvarer nogle spørgsmål, der rejses, og kommer med en forklaring på nogle af de problemer jeg havde med The Last Jedi, men det kan ikke betale sig at komme med sine egne teorier, da de højst sandsynligt er forkerte.
Gravatar

#22 Mads47 4 år siden

Johnny42 (21) skrev:
men det kan ikke betale sig at komme med sine egne teorier, da de højst sandsynligt er forkerte.


Jeg er enlig glad for at jeg ikke har kunne forud sige visse ting, fordi det har været rart at gå ind og blive overrasket af en film..det bliver man sjældent i dagtidens filmklima. Men det stopper mig ikke i at spekulere over karakter og eventuelt forbindelser.

Mejse (20) skrev:
#19 very true, men det er nok svært at undgå når man har så stort et community, man kan aldrig gøre alle tilfreds, og som du siger man burde ikke engang prøve.


Det må jeg også indse efter at have brugt 7-8 år på Hitmanforum.com (Hitman spil seriens fan forum). Der har der igennem tiden været mange heftige debatter om alle 6 spil.
Gravatar

#23 Mejse 4 år siden

#22 ahhaah tror jeg gerne :D
Gravatar

#24 Snipp 4 år siden

Johnny42 (2) skrev:
Hun er ingen jedi ridder. Hun er en Poppins ridder.


Hahaha XD
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#25 Wiking 4 år siden

Rey har en stor mængde "force power", fordi der ikke er mange andre der bruger den "Lyse side".

Der er en balance i "The force", og den går på jo flere der bruger f.eks den lyse side. er, jo flere skal dele om den mænge "Force power" der er.

Det er også derfor at Palpatine kunne skjule sig fra den lyse side, han havde uendeligt mere kraft!
Gravatar

#26 The one is back 2 år siden

no one is a jedi except Luke Skywalker couse he was give the title Jedi but you can be great Force User how about that

Skriv ny kommentar: