Rian Johnson fortsætter med at forsvare “The Last Jedi”-udgaven af Luke Skywalker.

Mark Hamill har ved flere lejligheder slået fast, at Rian Johnsons udgave af Luke Skywalker ikke opfører sig som Luke fra den originale trilogi.

Det forlyder endda, at Lucasfilm efter “The Last Jedi” og “Solo” nu justerer kursen for “Star Wars”-franchisen med “Episode IX” – læs om det her.

Men “The Last Jedi”-instruktøren holder fast i sit forsvar af den nye Luke Skywalker.

Til en kritiker på Twitter svarer Johnson nu, at den nye Luke er 100 procent i overensstemmelse med Luke fra den originale trilogi.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

Viser blot at han ikke engang så filmene før han begyndte på sit manuskript..

Mark Hamill var jo overlykkelig over at karakteren holdte samme tone og holdninger fra forrige film, oh wait. Nej det var han jo ikke.

Gud, hvor jeg hader Rian. Han er alt for selvfed til at indrømme at filmen havde fejl. Nej, nej, filmen var perfekt.
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

Luke til Leia i Return of the Jedi:
Because, there is good in him. I've felt it. He won't turn me over to the Emperor. I can save him. I can turn him back to the good side. I have to try.

Luke villig til at forsøge at vende sin far tilbage til lyset, selv om det kunne koste ham sit eget liv, en mand der har dræbt adskillige Jedi er og været direkte ansvarlig for drab på millioner, hvis ikke milliarder.

Luke til Leia i The Last Jedi:
I came to face him, Leia. And I can't save.

Kylo Ren, der har et bekræftet drab i The Force Awakens(Lor San Tekka), og i The Last Jedi drejer det sig om de personer, der var på hangar dækket af The Raddus(måske 20-50). Selv om han er emotionel uligevægtig, ser man ham ikke dræbe nogle af officererne. Og man ser, hvordan han selv kæmper mellem lyset og mørket. Men der er ingen frelse for ham?!? Luke var endda villig til at dræbe ham i sin søvn?!?!?

Det er også lidt sjovt at i ugerne før premieren på TLJ blev det annonceret at Rian Johnson skulle stå i spidsen for en ny Star Wars trilogi. Efter premieren og al den backlash har vi ikke hørt noget, så forhåbentlig er den droppet.
Gravatar

#3 Gridlock 5 år siden

#2 ikke droppet, ikke officielt i hvert fald, men den er i limbo.
Disney har sagt at deres nuværende planer for star wars film slutter ved den næste film.

Tror Disney ser lidt på hvordan reaktionen vil være ved den næste Star Wars film, hvis indtjening er li eller ligger under TLJ, tror jeg ikke at der kommer en ny trilogi lige med det samme.

For så tror jeg at Disney tolker det som at folk er trætte af Star Wars (hvilke ikke passer, vi er trætte af dårlig karakter og at der bliver stoppet ekstrem venstre politik ind i serien) og fansne vil sikkert blive beskyldt for og være en omgang manbabies der ikke kan klare forandring.

til det har jeg kun de her ord Transformers Beast Wars, Star Trek The Next Generation, Star Trek Deep Space 9, Battlestar Galactica.
Alle som en var de en stor forandring i forhold til hvad der kom før Star Trek TOS, Transformers G1 og den originale BSG og alligevel holder de fleste fans af de nye serier.

Så kan kun sige fans kan sagtens klare forandringer når de bliver lavet godt.
Hvilke Star Wars TLJ ikke blev.

Hvorfor faldt Kylo ren fordi hans onkel stod over ham med et lyssvær.
Hvorfor overvejede Luke og dræbe hans nevø mens han sov? på grund af noget han muligvis ville gøre.

... Tilbage til tegnebrættet Johnson og læs så lidt op på Darth Caedus og hvorfor han faldt til den mørke side.
Se det er en velskrevet karakter.
Gravatar

#4 Gorman 5 år siden

#3 er nysgerrig på hvad det er for ekstrem venstre-orienteret politik de pakker ind i serien? Eksempler? Antager det tillige er temaer som du mener Lucas ikke anvendte i sine film?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: