Stephen Chow, der har stået bag Hong Kong-succeserne “Shaolin Soccer” og “Kung Fu Hustle”, kunne under en pressekonference i Beijing annoncere, at der vil blive lavet en animeret fortsættelse til hans familievenlige komedie “CJ7 – den magiske rumhund”.

Den tegnede opfølger vil blive instrueret af Toe Yuen, mens Chow vil fungere som producer. Alle figurerne fra den originale film forventes at vende tilbage med de oprindelige skuespilleres stemmer bag.

I “CJ7”, der også blev instrueret og produceret af Chow, spillede filmkomikeren den fattige arbejder Ti, der bor sammen med sin søn, Dicky, i et usselt kvarter. Da et fascinerende og mærkeligt kæledyr kommer ind i deres liv, begynder et utroligt eventyr af kosmiske dimensioner, hvor de må lære sande familieværdier.

Den animerede og stadig unavngivne fortsættelse til “CJ7” vil få premiere i de kinesiske biografer under forårsfestivalen til næste år.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 MOVIE1000 13 år siden

CJ7 var lidt skuffende hvis man kunne lide Kung fu soccer og Kung fu hustler så jeg tror at jeg springer denne her over tror heller ikke de kan få den samme stil ind i en tegnefilm
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Lard Hanson 13 år siden

Jeg kan lide Kung Fu Soccer og Hustle er også okay. Men jeg synes, at CJ7 er klart den bedste.

Skriv ny kommentar: