Stephen King kunne ved en oplæsning af sin nye roman “Under the Dome” afsløre, at han har planer om at skrive en fortsættelse til “Ondskabens hotel” (“The Shining”), der i 1980 fik en meget populær filmatisering med Jack Nicholson i hovedrollen og med Stanley Kubrick bag kameraet.

Fortsættelsen til den originale historie, der foregik i en spøgelsesagtig tidslomme af galskab og mord, vil ifølge King fokusere på Danny Torrance, som formåede at slippe levende fra Overlook Hotel og sin gale far.

Danny er nu 40 år og bor i New York, hvor han arbejder som pedel på et hospice. Dannys egentlige job består dog i at besøge de patienter, der er lige ved at dø, og hjælpe dem med at foretage den sidste rejse ved hjælp af de mystiske kræfter, han besidder.

Selvom King endnu ikke er helt sikker på, om han vil skrive bogen – og det er derfor også uvist, om vi vil se en eventuel filmatisering – har han allerede en titel: “Doctor Sleep”.

Læs også: [url=Drømmefangeren Stephen King]Drømmefangeren Stephen King[/url].


Vis kommentarer (32)
Gravatar

#11 MMB 10 år siden

Lad os få en ordentlig instruktør ind over, så kunne det rent faktisk gå hen og blive rigtig godt. Frank Darabont og Stephen King har jo arbejdet sammen før. Det kunne vel være en mulighed. Han har i hvert fald lavet nogle fantastiske film.
Gravatar

#12 neran 10 år siden

Nu er jeg en af de nyere King "fans"/"tilhængere", der endnu ikke har læst så mange af hans værker, men gerne vil de fleste igennem. Synes jeg blev spoilet rimelig meget angående slutningen af Ondskabens Hotel, hvilket jeg godt ville have undværet. Og nej, jeg har heller ikke set nogen filmatisering af den endnu. Jeg vil foreslå, der lige advares mod spoilere i nyheden.

Men ellers godt med en King der er klar, det jeg har læst af ham indtil videre, har været rigtig godt^^
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/
Gravatar

#13 Kruse 10 år siden

#11: Lad nu lige Stephen King skrive bogen først inden vi begynder at snakke om filmatiseringer ;)

Og så klager vi når filmselskaber annocerer film uden overhovedet at have et manuskript. Her er der ikke engang en bog endnu!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#14 Nicki52 10 år siden

Er der forslag hvem af de levende kunne lave den som film? I kender flere instruktøre end jeg gør.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#15 Kruspe 10 år siden

Skummer fløden...
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#16 Mnjustesen 10 år siden

Så vidt jeg ved kunne King ikke lide Kubricks filmatisering, så hvis denne bog bliver til en film engang, tror jeg næppe den bliver Kubrickish...
Gravatar

#17 Riqon 10 år siden

#5 - Hvad med faktisk at læse nyheden og ikke bare overskriften..? ;-)

#8 - Pudsigt, for jeg synes egentlig knapt nok, det lyder som en sequel. Han genbruger en person og hans evner til at fortælle en helt ny hstorie. Det lyder ikke værst (men jeg er så også én af dem, der syntes, The Shining er én af hans mindre vellykkede romaner - men det er tilgivet, da det er en af hans første).

#16 - Omvendt plejer King at lade hvem som helst filmatisere hans romaner og plejer også ofte at blande sig udenom. Nogle gange har han selvfølgelig selv taget initiativet og produceret film (og skrevet manuskript), men det plejer vist at blive med lettere middelmådige resultater.

Jeg håber stadig på at se en J. J. Abrams/Carlton Cuse-filmatisering af én af Kings bøger (hvis ikke Dark Tower, så noget andet). Gad godt se hans lille Cell-bog blive en film.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#18 Rasputinoch 10 år siden

#16

Hvis der på et eller andet tidspunkt bliver tale om en filmatisering af denne bog, så lad os dog for Guds skyld håbe at King blander sig udenom.

At han ikke bryder sig om Kubricks version af The Shining er blot et af mange beviser for, at King slet ikke forstår sig på filmgys. I stedet lavede han så den stupide TV-serie - føj for den da.

Og så taler vi slet ikke om Stephen Kings egen instruktørdebut.... Jeg nævner ikke engnag navnet...
Gravatar

#19 Kiksmann 10 år siden

#12 en advarsel mod spoilers fra en film fra 80'erne, som af mange betrages som et verdens bedste gys? Det er næsten umuligt, men så er det måske oplagt at du læser bogen nu og ser filmen?

BTT, det er jo ikke lige første gang han vælger at gøre det, han har tidligere skrevet en opfølger til Talismanen sammen med Peter Straub.
Så længe Stephen King ikke selv skal lave filmen så det sådan set ok med mig, har stadig Maximun Overdrive på øjehinden, skod film med fedt soundtrack.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#20 neran 10 år siden

#19 Det var nu mest romanen, jeg ikke ville have spoleret, og det skader jo aldrig, at med en enkelt sætning, lige pointere, at i det næste afsnit afsløres slutningen på bogen/filmen. Men jeg kan da godt se det er min fejl, jeg ikke har læst en af de bedste bøger af en af de bedste forfatteres bedste bøger, det vil jeg gerne undskylde for :p Jeg vil også undskylde for, at jeg kun har været filmentuiast i cirka et år ;)
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/

Skriv ny kommentar: