Stephen King kunne ved en oplæsning af sin nye roman “Under the Dome” afsløre, at han har planer om at skrive en fortsættelse til “Ondskabens hotel” (“The Shining”), der i 1980 fik en meget populær filmatisering med Jack Nicholson i hovedrollen og med Stanley Kubrick bag kameraet.

Fortsættelsen til den originale historie, der foregik i en spøgelsesagtig tidslomme af galskab og mord, vil ifølge King fokusere på Danny Torrance, som formåede at slippe levende fra Overlook Hotel og sin gale far.

Danny er nu 40 år og bor i New York, hvor han arbejder som pedel på et hospice. Dannys egentlige job består dog i at besøge de patienter, der er lige ved at dø, og hjælpe dem med at foretage den sidste rejse ved hjælp af de mystiske kræfter, han besidder.

Selvom King endnu ikke er helt sikker på, om han vil skrive bogen – og det er derfor også uvist, om vi vil se en eventuel filmatisering – har han allerede en titel: “Doctor Sleep”.

Læs også: [url=Drømmefangeren Stephen King]Drømmefangeren Stephen King[/url].Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Twister 14 år siden

Men nu er der jo ingen Kubrick til at filmatisere den :( æv æv æv. "The Shining" er en af mine personlige Kubrick favoritter.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#2 Christian Voldborg 14 år siden

#1 - Ja, øv... :(

"The Shining" er både en af mine favoritter inden for litteratur og film. Kubricks vision adskiller sig en del fra Kings, men når alt kommer til alt er det en mindst lige så effektiv historie. Ærgeligt der ikke laves gysere i dag som fx "The Shining" eller "Psycho".

I dag er det kun torturporno-gyserfilm, der sælges til MTV- og PlayStation-generationen. Trist for gysergenrens kunstneriske udtryk!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 anderslplp 14 år siden

Det lyder yderst interesant:-) med en efterfølger, men titlen "doctor sleep" er jeg dog ikke hel vild med:-)
Gravatar

#4 Kruse 14 år siden

Jeg er frisk :)

Jeg tror sagtens at der komme en interessant historie ud af en opfølger til "Ondskabens Hotel", og jeg skal da helt sikkert læse den, hvis King beslutter sig for at føre det ud i livet.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 chronaden 14 år siden

Altså, det er vel en 2'er til Kings egen filmatisering af the shining, den miniserie han lavede. Går da ikke ud fra det er en fortsættelse til Kubricks, selvom plottet er nogenlunde ens.
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#6 mrghostface 14 år siden

#5 Nej, det er en fortsættelse til bogen. Der er tale om en bog som fortsætter historien fra en anden bog. Det har sådan set kun noget med filmen at gøre fordi filmen er baseret på den første bog.
Gravatar

#7 rammy 14 år siden

SKRIV FOR FANDEN DA :)
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#8 mikkidk 14 år siden

Lyder som det sædvanlige lorte-sequel stof. Håber manden holder sig langt fra tastaturet i den forbindelse end at begå mord på en af sine bedste romaner.
Gravatar

#9 soren 14 år siden

Ved ikke om jeg syns en 2'er er en god ide. Men normalt vis syns jeg det er ret sjovt når king fletter personer fra en roman eller novelle ind i en anden. Som man har set med mange af hans karakterer fra Maine. Eller i hele novellesamlingen om Atlantis.
Gravatar

#10 HonoDelLoce 14 år siden

Så - det her er faktisk overhovedet ikke en film-nyhed :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: