Den skræmmende klovn Pennywise fra Stephen Kings gyser “It” vender snart tilbage. Sci-Fi Channel og manuskriptforfatteren Peter Filardi (“Salem’s Lot”) er nemlig gået i gang med at udvikle en ny indspilning af miniserien, der på dansk gik under titlen “Det onde”. Den nye udgave vil få en spilletid på sammenlagt fire timer.

“It” er historien om syv unge, der i 1960’erne må gå op i mod et dæmonisk væsen i skikkelse af en klovn ved navn Pennywise. Da børnene vokser op, vender den morderiske klovn tilbage for at få has på sine modstandere.

Den originale miniserie, der blev instrueret af Tommy Lee Wallace, havde bl.a. John Ritter, Annette O’Toole, Richard Masur, Richard Thomas, Harry Anderson, Jonathan Brandis, og en ung Seth Green på rollelisten. Pennywise blev spillet af Tim Curry.

Tidligere har TNT udvist interesse i at genindspille den frygtede serie, og dengang kunne Filardi fortælle, at han havde en idé om at ændre historiens hovedperson fra den stammende Bill til pigen Beverly Marsh, hvor filmen fortælles fra hendes synsvinkel.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#1 filmz-stian 16 år siden

Jeg frygtede godt nok pennywise som lille, puha! Blev så skræmt af den film.
Gravatar

#2 Slettet Bruger [460716256] 16 år siden

#1: Gjorde jeg også! Også der i scenen, hvor der kom blod op af vasken. Da havde jeg ikke lyst til at se mere, det var for uhyggeligt. :D
Gravatar

#3 dolphinfriendly 16 år siden

Tja anden halvdel af filmen stank, så for en gang skyld kunne en en remake virke imødekommende.

Gravatar

#4 pulse83 16 år siden

Jeg syntes at både 1. og 2. del er gode, dog med 1. del som den bedste. Endnu engang kan jeg ikke se hvorfor det er nødvendigt at remake noget der allerede fungerer. Hollywood er hovedrystende uoriginale for tiden.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#5 Popeye 16 år siden

Så vil vi gerne have en god slutning denne gang.

Heyhoo silver......
...and then some
Gravatar

#6 filmz-sparrowed 16 år siden

Who know...måske kommer der også et remake af et remake. ;)
Sometimes when you want to win the war, you have to burn the village
Gravatar

#7 fatcat 16 år siden

Den første filmatisering var ok. Men slet ikke på højde med bogen. Den er helt sikkert en af de bedste Stephen King bøger sammen med Dark Tower serien og Ondskabens Hotel.

Men det er typisk med King's bøger - de gør sig skidt på film - dog undtaget film som "En verden udenfor" - en af mine personlige farvoritter overall.

Men jeg vil se frem til en remake - men for min skyld måtte de gerne beholde Tim Curry som Pennywise - han var en af de figurer der virkede bedst i den første film...
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#8 pulse83 16 år siden

#7 The Green Mile fungerer nu også ganske fremragende.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#9 filmz-derb 16 år siden

tror det mest tydelige barndomsminde jeg har, er fra dengang jeg så den film. Sov ikke i en uge, vågnede op skrigende midt om natten osv. Puha. Har ikke set den siden og har heller ikke lyst :p
filmz.dk - din reklamesøjle på nettet.
http://derb.dk
Gravatar

#10 elwood 16 år siden

Jeg fik et chock, da jeg især så scenen med bogen som de finder for satan jeg fløj op, selv op den ikke rigtig var en af de mest scary af scenerne.

Tim Curry er skyld i meget spoleret nattesøvn hos mig, som lille.

Og ja første del er klart den bedste.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: