Den skræmmende klovn Pennywise fra Stephen Kings gyser “It” vender snart tilbage. Sci-Fi Channel og manuskriptforfatteren Peter Filardi (“Salem’s Lot”) er nemlig gået i gang med at udvikle en ny indspilning af miniserien, der på dansk gik under titlen “Det onde”. Den nye udgave vil få en spilletid på sammenlagt fire timer.

“It” er historien om syv unge, der i 1960’erne må gå op i mod et dæmonisk væsen i skikkelse af en klovn ved navn Pennywise. Da børnene vokser op, vender den morderiske klovn tilbage for at få has på sine modstandere.

Den originale miniserie, der blev instrueret af Tommy Lee Wallace, havde bl.a. John Ritter, Annette O’Toole, Richard Masur, Richard Thomas, Harry Anderson, Jonathan Brandis, og en ung Seth Green på rollelisten. Pennywise blev spillet af Tim Curry.

Tidligere har TNT udvist interesse i at genindspille den frygtede serie, og dengang kunne Filardi fortælle, at han havde en idé om at ændre historiens hovedperson fra den stammende Bill til pigen Beverly Marsh, hvor filmen fortælles fra hendes synsvinkel.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#41 MikkelHJ 16 år siden

Jeg tilslutter mig også gladeligt gruppen af mennesker, der tænker tilbage på IT med glæde såvel som rædsel. Den var godt nok uhyggelig, men jeg led ikke decideret psykisk overlast. Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors var derimod skyld i et større traume. Jeg var ikke så gammel, da jeg så den på det nu hedengange FilmNet. Jeg kunne ikke sove de næste par nætter bagefter. Jeg lå bare og plirrede med øjnene. Hver gang jeg lukkede dem, så jeg nemlig farverne grøn, rød og brun. Det er et under, at jeg er blevet så normal, som jeg er i dag... Ah, hvem prøver jeg at narre?

Jeg ved ikke, om nogen kan huske FilmNet. Det var dengang Kanal 4 hed Kanal 2, og visse programmer var kodede. De viste blandt andet børneprogrammet K-TV, hvor Gigi Fredie-Pedersen var en af værterne og som næsten altid sluttede med den sædvanlige opfordring til at tune ind næste gang: "Vær der eller vær en firkant".

Og til #40 ... Er der græs på plænen, må der spilles.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

#42 16 år siden

41: FilmNet var stort.

----------------------

41: "Er der græs på plænen, må der spilles." Ja, og er der pletvis græs, må der trænes.
Gravatar

#43 duuk74 16 år siden

Pfft klovnen fra Poltergeist var 10 gange mere uhyggelig end den i IT

den under sengen


edit: Måske skulle man lave en "uhyggeligste film-klovn" poll :)

Btw..Nogen der har set Clownhouse? Den var sgu også pænt scary
http://www.imdb.com/title/tt0094886/
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#44 elwood 16 år siden

#43 synes jeg nu ikke, men ja den var da også lidt bøh agtig hehe.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#45 Bohemian 16 år siden

"saw" klovnen/dukken er også pænt scary.
Free in serenity.
Gravatar

#46 filmz-The Omen 16 år siden

Tror vist vi er mange fans af It. Jeg er både fan af bogen/bøgerne og miniserien. IT skræmte mig virkelig da jeg som 10årig så dne for første gang. Ingen tør gå ud til håndvasken bagefter. Da jeg blev ældre og købte serien på vhs synes jeg stadig den var meget skræmmende men også komisk. Når jeg nu sidder og ser den, skræmmer den mig ikke spor. Forstå mig ret, da jeg stadig synes det er en glimrende miniserie. Måske er det bare fordi vi fleste har set den, da vi ikke var så gamle, at den er så skrækindjagende som den er.

Jeg håber de vil sparke lidt flere penge ind i den og prøve at omskrive et par sider. Jeg tror dog ikke at man kan ramme atmosfæren så godt som den originale version gjorde. Tim Curry kan næsten ikke overgås. Men ligesom Batman kan andre påtage sig stolen uden at det skulle være til det værre... (her sammenligner jeg med Batman Begins)

IT er stadig skræmmende, men det er hårdt at blive skræmt når man er en nørd som jeg, der kennder scenerne og replikkerne ud og ind. IT var en vellykket "film", og fortjener anerkendelse for dens helhed. (lad os ikke tale om den store edderkop til sidst). En gyser med vel brugt humor og spænding. Jeg håber blot at den nye vil få en god director og klovn...
Don't waste my motherfucking time.
Gravatar

#47 Hal60 16 år siden

Noooo! Det gør de bare ikke. Hvor vover de!
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#48 Zelle 16 år siden

Jeg kan også huske da jeg var lille og så IT. Den var fandeme uhyggelig. Dog er den første del klart bedst.

#43 - Så skal Killer Klowns from Outer Space da helt sikkert med ;DDD
"We're on an express elevator to hell - going down!" - Aliens
Gravatar

#49 Cowabunga 16 år siden

De kan ikke lave et ordenligt remake tror jeg. Holder sku ik.

#23: WTF? Medmindre du overdriver.....så er det da rimelig fucked up at skrive et afsnit med mindreårige der har "sex?" i en kloak....
Gravatar

#50 nakalay 16 år siden

#49 Stephen King er en særegen mand på den måde. :)
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.

Skriv ny kommentar: