Steve Guttenberg instruerer “Politiskolen 8”


Det ser nu ud til, at “Politiskolen 8”, som i flere omgange er blevet genoplivet for derefter at blive lagt på is igen, endelig rykker fremad med en gammel kending bag kameraet.

Steve Guttenberg, der spillede betjent Mahoney i seriens fire første film, afslørede ved en screening af “Politiskolen”, at han vil instruere den kommende film, som for øjeblikket er ved at få et manuskript udarbejdet. Guttenberg fortæller også, at de øvrige skuespillere fra de tidligere film vil vende tilbage i fortsættelsen.

Kim Cattrall og Sharon Stone er blevet spurgt, om de vil gentage deres roller som de kvindelige betjente fra hhv. den første og fjerde “Politiskolen”-film, men de har endnu ikke givet svar.

50-årige Guttenberg fortæller desuden, at det ærgrer ham, at han forlod serien efter den fjerde film, og afslører, at “Politiskolen” sandsynligvis ikke er den eneste Steve Guttenberg-franchise, der inden længe genoplives.

”Tom Selleck, Ted Danson og jeg har planer om at lave en ny “Tre mand og en baby”-film. Manuskriptet er stort set skrevet, og vi er virkelig ivrige efter at lave den. Vi har store forhåbninger,” fortæller Guttenberg.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 elwood 12 år siden

Jeg tror ikke han kan høre dig 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#22 filmz-halli 12 år siden

jesus
is that the best you can do,you pansies?
Gravatar

#23 filmz-jonasgr 12 år siden

Han var nu faktisk god i Veronica Mars i de afsnit han medvirkede i.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: