“Indiana Jones 5” bliver uden Steven Spielberg som instruktør – “Logan”-instruktør James Mangold kørt i stilling som afløser.

For første gang i franchisens historie skal den næste “Indiana Jones”-film ikke instrueres af Steven Spielberg, der har valgt at trække sig som instruktør for at lade friske kræfter komme til.

Det er sket udelukkende efter ønske fra Spielberg selv, som ønsker, at en ny generation skal give sit blik på historien om Indiana Jones, der begyndte i 1981 med “Raiders of the Lost Ark”.

Derfor forhandler Lucasfilm aktuelt med James Mangold (“Ford v Ferrari”) om at overtage instruktør-jobbet på “Indiana Jones 5”, skriver Variety.

Mangold har tidligere været hyret af Lucasfilm til at stå i spidsen for en film om Obi-Wan Kenobi, inden den blev droppet til fordel for en kommende serie på Disney+.

“Indiana Jones 5” blev annonceret tilbage i 2016 med premiere i 2019, der siden blev udskudt til 2020, som igen blev udskudt til 2021.

Med en ny instruktør er det ikke usandsynligt, at premieren på “Indiana Jones 5” igen bliver udskudt, selv om Steven Spielberg fortsætter i en rolle som producent.

Jonathan Kasdan (“Solo”) har skrevet det seneste manuskript, som han overtog fra David Koepp (“Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”).

Harrison Ford på 77 år er stadig aktuel i titelrollen, selv om han senest har garanteret, at han kun laver “Indiana Jones 5”, hvis historien holder.

Læs også ‘Lucasfilm med markant ændring til “Indiana Jones 5”‘.

“Indiana Jones 5” er aktuelt premieresat d. 9. juli i 2021.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Star Trek fever 4 år siden

Efter Indiana Jones 4, så er det vist udmærket
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 filmz-Den Lyserøde Panda 4 år siden

Han er et godt bud på en ny instruktør. Men håber jeg nærmest at de rebooter med en ny indy.
Gravatar

#3 compax 4 år siden

#2 vil give dig ret.
Håber de ser bort fra 4'eren og laver en ny med en god historie denne gang, hvor de kunne få en anden til at spille hans søn, en søn som endnu ikke har en så fremtrædende rolle som Shia LaBeouf havde i 4'eren. Han ville så i senere film kunne overtage rollen som indiana, og derefter laver de en indiana jones mere hvor harrison spiller den gamle i stil med den rolle som sean connery spillede tilbage i sin tid.

Hvis historien er god ville det godt kunne lykkes at lave ovenstående
Gravatar

#4 The one is back 4 år siden

eneste der var dårligt ved indy 4 Det var hans søn
Gravatar

#5 sraw rats 4 år siden

#4

Og dårlig CGI
Gravatar

#6 Geekalot 4 år siden

#5 og rumvæsner
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 interdimensionelle væsner ikke rum ;) men enig det pyntede ikke på indy universet
Gravatar

#8 Johnny42 4 år siden

Ingen reboot tak. Men lad Indy oplære en efterfølger, der fortsætter i hans fodspor, eller eventuelt caste en ny til at spille Indiana Jones, så vi kan se nogle flere af hans tidligere bedrifter.
Gravatar

#9 compax 4 år siden

Johnny42 (8) skrev:
Ingen reboot tak. Men lad Indy oplære en efterfølger, der fortsætter i hans fodspor, eller eventuelt caste en ny til at spille Indiana Jones, så vi kan se nogle flere af hans tidligere bedrifter.

Præcis det var det jeg mente med min kommentar.
Gravatar

#10 FelixtheAvenger 4 år siden

#8 Når film af George Lucas får prequels, ved man godt hvad der sker.....
Yippee ki yay, motherfucker

Skriv ny kommentar: