“E.T.”-instruktøren Steven Spielberg fortryder nu de digitale ændringer i ’20th anniversary’-versionen af netop “E.T.” fra 2002.

Det er ikke kun George Lucas, der har ændret digitalt ved fortiden. Også Steven Spielberg ændrede i 2002 ved 1982-klassikeren “E.T.”. Det fortryder han nu:

”Da ‘E.T.’ blev genudgivet digitaliserede jeg fem scener, hvor E.T. gik fra dukke til digital dukke. Og jeg erstattede også en pistol, da FBI løber hen til varevognen, nu har de walkie-talkies. Så der er en virkelig dårlig udgave ‘E.T.’, hvor jeg lod mig inspirere fra ‘Star Wars’ og George Lucas’ digitale forbedringer af ‘A New Hope’,” siger Spielberg til Slashfilm.

Derfor bliver det også sidste gang, at Spielberg kommer til at deltage i den slags ‘forbedringer’ af fortiden:

”Det er sidste gang, som jeg kommer til at ændre på fortiden. Det, der er gjort, er gjort, og jeg vil aldrig igen gå tilbage til en film, jeg har lavet, for at forbedre eller ændre den.”

George Lucas er flere gange blevet hånet for ændringerne af “A New Hope” som i denne “The Force Awakens”-trailer ‘George Lucas’-style.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 LarsMan89 3 år siden

Hvad skulle han ellers ændre?
Gravatar

#2 Gridlock 3 år siden

Det eneste jeg ville ha "ændret" på E.T var måske og rengøre filmen så når man købte ultra HD, 4K og hvad det nu alt sammen hedder så fik man faktisk det og ikke bare en noget der lignede en VHS film spildet over på en blue-ray disc.
Samme med lyden kan godt være surrund sound ikke var en noget der fandtes da filmen blev lavet, men lav det sådan at lyd effekterne nu engang køre i surrund sound.

Med hensyn til effekterne og ligne, kan kun ta Disney filmen the Black hole som et eksempel på VHS udgaven kan man ikke se de snore der holder skuespillerne oppe når de skal spilde at de er vægtløs... Det kan man på DVD udgaven.
Ved sådan ting har jeg intet imod at man muligvis går ind med CGI og fjerner de tydelige snore.
Eller som et eksempel fra Star Wars 4 da Luke kørte ind i Mos Eisley kunne man se en rød tåge under hans speeder, som ikke var i nogen af de andre scener med den.

Det var fordi i virkeligheden var Luke´s speeder i nogen af scenerne en ombygget bil og Lucas kunne ikke fjerne hjulende så han maskerede dem ved og dække dem med en rød tåge.
Her igen har jeg ikke noget imod hvis man går tilbage og renser effekten lidt så den scene passer mere overens med resten af filmen.
Samme med ET hvis der visse gange hvor effekterne ikke helt lykkes og man kan se manden bag gardinet om man så må sige.
Er det fint nok hvis man går ind og renser effekten en smugle, så den faktisk virker overbevisende.

Ellers lad filmen være som den er.

Skriv ny kommentar: