De amerikanske anmeldere har haft lejlighed til at se den udvidede udgave af “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Og de er positive: De ekstra 30 minutter gør “Ultimate Edition” til en bedre film end biografversionen.

Se også: Video: Se de første 10 minutter af “Batman v Superman: Ultimate Edition”

Collider opfordrer i deres anmeldelse til, at publikum giver den nye udgave en chance. Nu giver det forvirrede plot endelig mening:

”Jeg kan helt ærligt sige, at den tre timer lange udgave af ‘Batman v Superman’ er så stor en forbedring, at jeg på det stærkeste anbefaler at give filmen en ny chance.”

Forbes’ anmelder er også positivt overrasket:

”Jeg tror, at flertallet vil foretrække den udvidede udgave. Den vil genoprette filmens omdømme fremadrettet,” lyder de positive ord.

Zack Snyders faste fotograf, Larry Fong, har ellers tidligere forudsagt, at den nye version ikke ville ændre publikums holdninger.

Det er dog heller ikke alle problemer, der bliver løst i den nye udgaver. Bl.a. skriver Screenrant:

”Der er stadig øjeblikke med klodset historiefortælling, en masse opstilling af det fælles univers og en generelt dyster tone.”

“Batman v Superman: Ultimate Edition” udkommer på dansk blu-ray d. 8. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Aragorn76 6 år siden

Hvad er der i vejen med en dyster tone??. Det er jo det fede ved DC Comics kontra Marvel.
Gravatar

#2 uldbjerg 6 år siden

Aragorn76 (1) skrev:
Hvad er der i vejen med en dyster tone??. Det er jo det fede ved DC Comics kontra Marvel.


Jeg er helt enig. Man må gerne skælde ud på batmanfilmene i almindelighed og Snyders makværk i særdeleshed, men at klage over den dystre tone er i min optik en forfejlet kritik
Gravatar

#3 Alx 6 år siden

Hvis man nu gerne vil se Ultimate Edition her i Danmark, hvor dælen får man så lige fat på den? Gerne online hvis det er muligt.
Jeg kan kun finde den på amerikanske sider, der kræver amerikansk Visa

Edit: Nvm, så ikke udgivelsesdatoen!
Gravatar

#4 Stetso-G 6 år siden

Jeg synes også, det er en bedre film. Eller også er det en film, man skal se to gange for at kunne lide. Men jeg er mest enig med Screenrant. Det er ret klodset fortalt.
Og
At Batman glemmer sit had til Superman på fem minutter, bare fordi begge deres mødre hedder Martha, er stadig ret komisk.
Gravatar

#5 jamiemsm 6 år siden

#4

jeg tror det han prøvede på (snyder), var at batman så superman som et monster og ikke en person, tror også at det er en stærk grund til at Doomsday var med, for at spejle hvad Batman så Superman som.

da han så høre hans mors navn, som betyder meget for ham, og finder ud af at det er Supermans mor indser han at superman, lige som ham selv, er en person og at han nu er på vej til at miste sin mor, lige som ham selv.

men ja, det virker meget forhastet da det sker :)
Gravatar

#6 Sir_cumalot 6 år siden

Har forsøgt at se den 2 gange nu, og er stadig lige skuffet. Virker for rodet til mig, og mangler en "rød linje" igennem filmen. IMO.
Gravatar

#7 [ikke godkendt bruger] 6 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#8 patrickjane 6 år siden

Jeg er meget begejstret for ultimate udgaven. Langt bedre end bioversionen.
Gravatar

#9 Stetso-G 6 år siden

#5
Jeg er helt med på, hvorfor det er centralt for den måde Batman ser Superman på. Men det hurtige skifte ligger for enden af en laaang proces, hvor Batman er drevet af sin mange års mistro og i sidste ende had. Prøv at tænk på, hvor meget af filmen, der bevæger sig rundt om Batmans mål med at finde en måde at ikke kun slå men også dræbe Superman. Træningsmontage, biljagt igennem havnen efter Luthors kryptonit, udvikling af Batmans "Hulkbuster", og sidst men ikke mindst det voldsomme og blodige indbrud hos Lex Luthor. Det er riiiigtig meget plot og determination, der vender rundt med "WHY DID YOU SAY HER NAME?!?" Det er enten dovent eller sjusket fra forfatternes side. (Jeg kigger på dig David Goyer)
Gravatar

#10 kblood 6 år siden

Jeg har kun set ultimate edition, så jeg ved ikke helt hvad der får filmen til at hænge bedre sammen? Synes da at den var god ihvertfald.

Jeg kan nu godt forstå kritikken af det med den dystre tone. Ja, Batman film skal være dystre, men det plejer Justice League og Superman film nu ikke helt så meget at være.

Hjalp da også at kunne se filmen på 150" skærm :) Er næsten glad for at have set ultimate edition først, når nu det lyder til at den første version vidst mangler det ekstra historie som der er i ultimate.

Jeg synes nu også at det manglende baggrunds historie for de forskellige superhelte, på nær Supermand, faktisk fungere, da det jo er tydeligt man har gjort det for at gøre dem alle noget mystiske.

Skriv ny kommentar: